fbpx

Пълното лунно затъмнение на 27 юли е време за кардинални промени в живота

Този петък, на 27 юли, ще се състои най-дългото пълно лунно затъмнение за ХХІ век. В България то ще може да се наблюдава от 21:24. Пикът му ще бъде от 22:30 ч. до 0:13 ч. на 28 юли. Очаква се да има и Кървава Луна, тъй като спътникът на Земята ще се оцвети в червеникав цвят.

Ако искате да видите лунното затъмнение по-ясно, добре е да излезте от града, където контрастът между Луната и небето е по-малък. За разлика от слънчевото затъмнение, лунното може да се наблюдава напълно безопасно. Няма да ви е необходим телескоп, но е хубаво да имате бинокъл.

Този петък ще е един изключително напрегнат и тежък ден, защото в него се струпват няколко важни астрологични фактора – пълнолуние, лунно затъмнение, ретрограден Меркурий и Марс. Има и т.нар. пълномарсие, наричано още Велико противостоене на Марс спрямо Земята, пише 24chasa.bg.

Подобно съвпадение на такива астросъбития е имало преди около 200 години – през 1830 г.

 

 

Цялата седмица до неделя е най-важната не само за месеца, но според някои астролози и за цялата 2018 г., тъй като максимално ще разкрие всички важни процеси и задачи, ще обобщи резултатите от действията.

 

 

Пълното лунно затъмнение става по оста Лъв – Водолей. Луната ще е напълно скрита в продължение на 103 минути – 15 минути повече от обичайното. Тя ще премине през центъра на земната сянка и в този момент ще се намира на 5° във Водолей, а Слънцето съответно на 5° Лъв.

Най-напрегнати ще бъдат зодиите Водолей, Лъв, Скорпион и Телец, както и всички, които имат планети и важни точки в тези знаци. Не се претоварвайте, почивайте си колкото можете повече, яжте съвсем лека и здравословна храна, ако не можете напълно да се откажете от нея.

Съвпадането на лунното затъмнение с пълнолунието означава максимално осветяване на проблемите. Преди него ще се активират най-болезнените теми и належащи въпроси. Това е криза, в резултат на която нещо ще бъде кардинално променено или отхвърлено.

От енергийна гледна точка не е полезно да се наблюдава затъмнение – лунно или слънчево. Най-добре е да не го гледате и да не сте навън, а да се приберете. Според древните поверия затъмненията отключват зли сили, с които не е хубаво да имате нищо общо.

Още в ранния следобед в петък ще започнат да се усещат промените.

Внимавайте какво говорите и вършите, защото бързо се натрупва отрицателна карма. А вече натрупаната се отключва.

Според астролози от затъмнението в петък и придружаващите го напрегнати конфигурации може да се очакват бързи, неочаквани и разрушителни в повечето случаи събития. Ще възникнат конфликти и противоречия в обществените и служебните дела, както и в личните отношения. Най-важното е да се сдържате, да отстъпвате и в никакъв случай да не предприемате точно сега изясняване на отношенията, защото са възможни всякакви недоразумения. По време на затъмнение хората са много емоционални и нелогични, а гневът трудно се контролира

Възможни са травми, така че в близките дни шофирайте много внимателно, бъдете бдителни и се пазете при работа с машини и техника.

Пълна информация вижте ТУК

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!