fbpx

Проф. Чирков: 5 пъти в седмицата си правете чай против възпаления в организма! (ето точните билки)

Самият проф. Чирков признава, че той и цялото му семейство редовно пият чай против възпаления в организма, който е най-доброто лекарство за здраве!

Големият проф. Чирков неведнъж е давал полезни и дори животоспасяващи съвети за това как да поддържаме здраво сърцето си и как да се предпазим от редица заболявания.

Самият той не отрича, а напротив – напълно подкрепя природните ни лекарства и силата на много от народните рецепти и билки.

Нещо повече -проф. Чирков, както и цялото му семейство от години пият чай против възпаления в организма.

Доказано полезен чай против възпаления в организма по съвет на проф. Чирков

В началото си го поръчвали от Германия, но специалистът е категоричен, че всеки е способен да го приготви и сам у дома, с наличието на съответните билки.

Особено полезен и ценен за него е лимфатичният очистващ чай, който пречиства едновременно лимфната течност и кръвта – жизненоважни за целия ни организъм. Приемът на този чай възпрепятства появата на множество възпаления в организма, водещи до различни и сериозни болести.

Чаят се прави от половинка от Червен корен (или американски чай), цвят от билката Червена детелина, половинка от билката Ехинацея, парченца Лимонена кора и четвъртинка от корен от джинджифил. За да стане ясно на всички това съотношение на части, количеството на билките трябва да е приблизително 60 грама.

Всички те се смесват и се поливат с 1 литър задължително вряща вода като се оставят в нея да престоят за двадесет минути. След това течността трябва да се прецеди и да се пие от нея два пъти дневно по половин чаша. Най-добре е, когато се консумира преди хранене.

Има обаче и друг чай, който се препоръчва от проф. Чирков против възпаление предимно на черния дроб и далака, както и при нервност, психическа умора и задържане на течности в тялото.

Този чай се прави от билката върбинка като ни трябват две лъжици нарязани стръкове от върбинка, които поставяме в 0,5 литра вода. Варим не повече от 5 минути, а като изстине, прецеждаме и пием преди хранене по 100 грама. Добре е този чай да се приема 4 пъти дневно.

Двата чая против възпаление в организма се пият поне 5 дни в седмицата, за да дадат възможно най-бързи и ефективни резултати. Почивка се прави след като са минали поне 2 месеца. Спира се приема им за 4 седмици, след което курсът се повтаря пише doctorbg.net.


Къде да откриеш този американски чай.Рецептата за този чай не е много ясна

Моля , покажете точните пропорции на съставките за видовете чай на проф.Чирков !

Просто искам да прегърна професора от сърце!!! Къде мога да се видя с него???

Точните пропорции не са ясни и съотношението им в тези,60грГинкс

Във Варна-Градска болница преглежда срещу 100 лв

5 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!