fbpx

Проф. Мишо Константинов предупреди, че трети играч може да измести ГЕРБ и БСП

www.blitz.bg

Скандалите между двете големи партии ГЕРБ и БСП създават благоприятна почва за появата на трети играч. Това каза политическият анализатор проф. Михаил Константинов, предава „Фокус“.

По думите му аферата „Ало, Банов съм“, ще има продължителност на живот още 2-3 дни, докато пространството не бъде запълнено от друг, пореден скандал, предпоставка за какъвто безспорно ще има около изборите. „Българският народ е свикнал с тези разправии, не знам колко му действат вече.

До изборите има 3 месеца, така че кой знае какво още ще се случи. Време е да вложим малко разум в българската политика и то за обсъждането на нещо важно като корупцията, която е много тежък проблем у нас.

Наскоро пак бяхме класирани назад в корупционната класация, а хората чувстват това и на битово, и на по-високо ниво. Яростната кампания срещу правителството не трупа особен позитив на БСП – макар, че те удариха тавана, а ГЕРБ почти удариха дъното – сякаш чукат по една и съща плоскост. БСП обаче чука отдолу нагоре, а пък ГЕРБ е стъпил там и се опасяват управлението „да не се продъни“.

Това е политическата ситуация у нас в момента“, коментира проф. Михаил Константинов. Той добави още, че заиграването с обществено чувствителна тема като корупцията от страна на опозицията не е случайно, но няма да донесе желания ефект. Край тъч линията на голямата политика загряват различни играчи, готови да се възползват от създалата се ситуация, каза още политическият анализатор.

Такива като тебе нямам нужда.коити дава право .цял живот търтеи .стига с тези теле визии.

Що не се скриете всички ,,разбирачи,, !

Умнико,говориш за корупцията!!! Е,“ ало Банов“, какво е?!?! Едни и същи Боклуци сте на екрана!

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!