fbpx

Прокуратурата: Мотивът за убийството в Бургас е необуздана ревност

„Категорично е становището ни, че мотивът за убийството е необуздана ревност”. Това заяви за „Здравей, България” окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев.

„Обвиняемият и пострадалата са се запознали и са започнали своите по-близки отношения в началото на май тази година. Тогава тя е постъпила на работа и при убития, който е неин работодател. По информацията, с която разполагаме по делото, мъжът е проявил интерес към младата жена. От една страна той е имал недобро отношение към нея, знаейки за връзката й с дееца, а от друга страна, тя е била непрестанно и упорито ухажвана от него. Той я е канил на вечери, бил е галантен. Именно това добро отношение е породило ревността в дееца”, разказа окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев.

„Това е показно убийство, не защото има любовен триъгълник. Това е моето предположение. Това е за назидание на богатите хора. Този човек го познавам много добре, той не е имал конфликти с никого, на никого не е дължал пари”, заяви свидетелка на престъплението.

37-годишният нападател е задържан. Той е признал вината си и заяви, че мотивите за извършване на престъплението е от ревност.

И още факти:

„Момичето е споделило на извършителя на убийството, че е била тормозена от своя шеф. Същевременно тя е признала, че е била ухажвана от него”, каза още окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев.

Нападателят е задържан за 72 часа. Срещу него е повдигнато обвинение за убийство и за опит за убийство.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!