fbpx

Продължава ли и утре пролетното време

Атмосферното налягане до вечерта ще се понижава, ставайки по-ниско от средното за декември, след което ще започне да се повишава.

През нощта облачността ще е разкъсана и валежи не се очакват. Вятърът временно ще отслабне и ще се ориентира от запад-югозапад. Минималните температури ще бъдат между минус 1 и 4 градуса, предава БТА.

Утре облачността ще се увеличава и след обяд от северозапад ще започнат превалявания от дъжд, които до полунощ ще обхванат почти цялата страна. През деня ще духа умерен запад-югозападен вятър и с него температурите ще се повишат, като максималните ще бъдат между 8 и 13 градуса, на места в Предбалкана – и по-високи. След обяд вятърът ще започне да се ориентира от северозапад и с него ще нахлува студен въздух. Вечерта, с понижението на температурите, на места във високите полета на Западна България, дъждът ще преминава в сняг, но ще е в процес на спиране.

Над Черноморието облачността ще е значителна и привечер от север ще започнат превалявания от дъжд. Ще духа умерен югозападен вятър и с него дневните температури ще се повишат, като максималните ще бъдат между 10 и 14 градуса. Температурата на морската вода ще бъде около 7 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще бъде ветровито, със силен, по високите и открити части – до бурен западен вятър, който вечерта ще се ориентира от север-северозапад. В следобедните часове ще има превалявания от дъжд, на височина над 2200 м – от сняг, вечерта – и в по-ниските части. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде около 9 градуса, на 2000 м – около три градуса.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

USA news
Horoscope for April 25 Thursday: Do not enter the Internet zodiac

Libra should not go online today. Here is the horoscope of the „Llama“. Aries Not a bad day, largely conducive to the fulfillment of your wishes. Doubts are possible in the morning, but there will be no trace of them before lunch. This is a good time to systematically expand …

Блиц Новини
Наско от Б.Т.Р. разкри голяма драма с Ал Бано в „Капките”

кадри Нова телевизия Моментът, в който знаменития италиански певец Ал Бано излезе да пее със своето копие в „Като две капки вода”, ще се запомни като един от най-силните в този сезон на шоуто. В интервю за сутрешния блок на Нова телевизия обаче Наско от Б.Т.Р. разкри, че дуетът между …

error: Content is protected !!