fbpx

Продавачка в супермаркет свали 82 кг. за година, а след това получи шокиращо предложение, което преобърна живота й (Снимки)

Запознайте се с 28-годишната Кейти Гарнър. През целия си съзнателен живот младата британка страдала от наднормено тегло. В училище не спирали да й се подиграват и тя много страдала заради външния си вид, пише jenata.blitz.bg.

Като тийнейджърка носела дрехи с размер 3XL. Толкова огромни били и комплексите й. Кейти никога не се преобличала пред съученичките си, когато имали физическо, а гледала да се скрие в някое ъгълче, където никой няма да я вижда.

До 2016 година Гарнър и правилно хранене били две несъвместими понятия. Младата жена се тъпчела с полуфабрикати, пици и хамбургери. Тя дори признава, че веднъж не е успяла да си спомни вкуса на някои плодове и зеленчуци, защото не била яла такива храни от много години.

През 2015 година дядото на Кейти починал след здравословни проблеми, предизвикани от наднорменото му тегло. Няколко години преди кончината му баба й загубила зрението си заради диабет, предизвикан също от излишни килограми. Виждайки какво се случва с близките й, 160-килограмовата Кейти разбрала, че трябва да направи нещо, за да не я сполети тяхната съдба.

До този момент тя многократно опитвала да отслабне, но всичко завършвало с пълно фиаско. Но сега била категорична, че ще се заеме с нещата сериозно. Станала член на общност по отслабване. Година и един месец по-късно вече се била разделила с 83 кг., което било повече от половината й тегло. А след това неочаквано получила изненадващо предложение за работа, което променило живота й.

Оказало се, че нейни снимки, на които, между другото, изглежда превъзходно, случайно са попаднали в полезрението на представител на една от местните модни къщи. Агентът намерил координатите на Гарнър и й предложил да се пробва като модел.

Така животът на Кейти, която да вчера стояла зад щанда на магазина, се преобърнал на 180 градуса.

Тя признава, че до скоро подобни промени биха я ужасили. Скромната и срамежлива дебеланка, която бе в плен на комплексите си, вече е в миналото и днес Кейти е съвършено различен човек!

Гледайки снимките на пухкавата продавачка, преквалифицирала се в изкусителен модел, си даваме сметка, че всичко е възможно, стига само да го поискаме!

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Майката на Митко от Цалапица: Започвам безмилостна борба!

Снимки ФБ и кадри БТВ Удар след удар понася борбената майка на Митко от Цалапица. Вече 8 месеца тя води ожесточена борба със съдебната система, от която иска единствено справедливи наказания за виновниците причинили смъртта на сина й. Атанаска Бакалова има и широката подкрепа на близки и не толкова хора, …

Hell's kitchen
Никол оцеля, ще готви в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Инфарктна за участниците резервация беше тази в последния епизод на Хелс китчън. Като водещи на двете кухни застанаха двама от най-добре представящите се, а именно Никол и Славейко. Борбата бе ожесточена и двата отбора завършиха на 2 секунди разлика. Според правилата Никол трябваше да напусне състезанието, но …

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

error: Content is protected !!