fbpx

Прогноза за периода 22 – 28 февруари

www.borbabg.com

Време за хармонизиране на отношенията в службата и семейството

Здраве: Днес и през уикенда уравновесете взаимоотношенията си с хората от най-близкото обкръжение. Не прекалявайте с приема на вода и течности, за да облекчите функцията на бъбреците. В неделя и понеделник се радваме на крепко здраве, бодро настроение и тонус, стига да не ги съсипем с лоши мисли и негативни предчувствия. Освободете се от всякакви хора, които ви причиняват депресия с начина си на мислене. Във вторник и сряда не се претоварвайте с излишни физически упражнения във фитнеса, ако ви се е наложило да отидете за първи път в залата и все още не сте достатъчно тренирани. Преумората ще ви откаже от повторно посещение. В четвъртък насрочете посещение при зъболекаря за почистване на зъбен камък и лечение на лек кариес.

Красота и външен вид: Коса и коламаска: Подходящи дни за подстригване на косите са петък, събота до 15.55 часа, вторник, сряда и четвъртък. Коламаска можете да направите петък, събота, вторник и сряда. Масажи: Лечебни – четвъртък. Обеци и татуировка: Забранено е поставянето на обеци в дните вторник и сряда, а на татуировка – в четвъртък. Сауна и парна баня: Луната няма отношение към тези СПА процедури.

Хранене и диета: Намираме се в период, подходящ за провеждане на диети, хранителни и оздравителни режими, които да намалят теглото ни и да ни дарят с жизненост, тонус и енергия. Можете да ги съчетаете със спорт или повече разходки, за да подсилите ефекта. Днес и през уикенда не прекалявайте с приема на вода и течности, защото това ще претовари бъбреците и отделителната система, без да окаже особено благотворен ефект върху организма. Можете да стартирате своята дългосрочна диета или хранителен режим във вторник или сряда, 26 или 27 февруари, като тези дати подсилват волята и вероятността да проведете режима по най-добрия начин, а резултатите от него да са дългосрочни и видими още от самото начало. За лунната диета през тази седмица насрочете вторник, когато настъпва фаза последна четвърт. От вторник в 13.27 часа до сряда в този час можете да консумирате билкови чайове, мед и лимон за прочистване и детоксикация.

Основни звездни аспекти: Периодът стартира с движението на Луна във Везни и завършва с нейното положение в Козирог. Обърнете особено внимание на начина си на общуване, на отношението си към хората наоколо, както и на тяхното отношение към вас. Не пренебрегвайте професионалните проблеми, които могат да се разрешат по-лесно със споделяне и разискване в колектива. Днес Меркурий е в квадратура с Юпитер, за да внесе смут в партньорските взаимоотношения, било в бизнеса или пък вкъщи. Придава ни излишно самочувствие, от което в момента не се нуждаем. Кара ни да преувеличаваме възможностите си и сами да се поставяме в комични ситуации. Добре преценявайте силите и възможностите си, за да не се изложите пред околните. Утре Венера и Плутон са в съвпад – аспект, който изисква пълна мобилизация на емоционално ниво, за да не влезем в остър конфликт с хора с мнение, което е различно от нашето. Нека се научим да приемаме чуждата гледна точка и да извличаме полза от нея за себе си, а не все да сме опозиция. Във вторник настъпва фаза последна четвърт в Стрелец. Докато Слънцето се движи в Риби, ще бъдем склонни към философски размисли и прозрения. Ще разсъждаваме и ще се мъчим да разберем мислите на отсрещната страна. Не съдете другите, а се помъчете да ги разберете. В четвъртък, последния февруарски ден, Слънцето и Марс са в активен хармоничен аспект. Прекрасен ден за действие и целеустременост и завършване на февруари с много добро настроение и ползотворни постъпки.

ОВЕН

По-мащабни планове

Стартирате периода мотивирано. Седмицата ви подканя да потискате емоцията, като дадете свобода на творческото си мислене. Освободете възприятията си и правете изборите в живота си, без да сте зависими от ничие мнение. Избягвайте да се нервирате за дреболии на работното място. Всъщност там, на служебното поприще, тъкмо сега имате възможност да постигнете големи цели. Да планирате по-съществени прояви и да се превърнете в център на вниманието. В личен план не правете забележки за щяло и нещяло. Няма да изиграят добра роля.

ТЕЛЕЦ

Късметът е на ваша страна

И вие като Овните също се намирате в брилянтен период за развиване на професионалните качества и умения. Ще се налага да правите повече избори в сферата на служебния си живот. Не пропускайте важна информация относно възможността да се изявите на поприще, което до този момент ви е било чуждо. Някой ще ви повика да свършите определена допълнителна услуга и като на шега ще ви харесат толкова много, че ще ви предложат по-добра заплата, за да останете за постоянно. Не знаете къде ще ви излезе късметът.

БЛИЗНАЦИ

Време е за раздвижване

Следващата една седмица изисква от вас също толкова голяма мобилизация, колкото имахте до момента. Не се отпускайте. Време е за подем, действия и излизане на светло. Предстоят ви доста раздвижвания в сферата на професионалната кариера, които раздвижвания ще рефлектират директно и върху финансовото заплащане за труда ви. Сега имате шанс да смените работата си с по-добре платена или просто да намерите допълнителна дейност, която да ви носи приходи. Ключът е във вас. Търсете и със сигурност ще ви излезе късметът.

РАК

Кажете „извинявай“

Към момента сте доста напрегнати. Нервността ви ескалира около пълнолунието през последната седмица, като то ви подейства и на емоционално, и на физическо ниво. Време е да се овладеете. Предстоят важни дни. Съсредоточете се в партньорските си взаимоотношения и във връзките, които разхлабихте в последните седмици. Извинете се, ако сте наранили някого съвсем мимолетно. Върнете се назад и преосмислете ежедневието си. В сферата на любовта важи същото предупреждение. Едно „извинявай“ може да стори чудеса…

ЛЪВ

Поставете си скромни цели

Следващата седмица обещава доста приятни изживявания и моменти, които си струва да бъдат запомнени. Единственото предупреждение е да не вярвате на щедри обещания, както и да не си позволявате да бъдете зависими от хората, които ви ги дават. От друга страна, вие също не си поставяйте неизпълними цели. Набележете едно-две малки нещица, които да свършите подобаващо. След успешното им приключване ще се почувствате наистина щастливи и удовлетворени. Това изглежда мисия невъзможна за горделивите ви лъвски души, но опитайте. Заслужава си.

ДЕВА

Лежерен период

През следващата седмица вие също ще се радвате на късмет от страна на съдбата и доверие от хората, които са около вас. Очаквайте благоприятно развитие на обстоятелствата и се усмихвайте по-често. Така ще награждавате хората, които вярват във вас и силите ви. Етапът, в който сте сега, е по-лек и лежерен. Въпреки многото ангажименти на сърцето ви е леко. Чувствате се в прекрасно емоционално състояние. Разпускате напрежението. Време е да се сдобиете с нови знания и умения. Поинтересувайте се за преквалификационен курс.

ВЕЗНИ

Време е за анализ

За ваше добро ще бъде да сте откровени със себе си и да направите един по-обстоен анализ на грешките, които допуснахте от началото на месеца до сега. Стегнете се, защото предстои един доста напрегнат период. Склонни сте да търсите причина за проблемите във взаимоотношенията все в отсрещната страна. Чувствате се недоразбрани, недооценени и изолирани от най-близките си хора. Случвало ви се е и преди. Ситуацията се повтаря, защото нямате смелост да се изправите пред собственото си вътрешно Аз и да признаете, че в основата на тези ситуации стоите само и единствено вие.

СКОРПИОН

Успехи в службата

Стегнете се. Идва една важна и доста ползотворна седмица. Колкото повече труд полагате на работното място, толкова по-добри ще са резултатите. Признанието ще дойде още в мига, в който положите нужните усилия. Напрежението в личен план е продиктувано от несъгласието ви с начина на живот на вашите близки. Стремите се по всякакъв начин да им се бъркате, да им давате наставления, съвети и по този начин ги настройвате срещу себе си. А колко по-лесно ще ви е, ако си мълчите и не давате мнение, което не са ви искали…

СТРЕЛЕЦ

Подемът ви продължава

И през следващата една седмица ще успеете да запазите тенденциите на развитие в професионалната сфера и сферата на частния бизнес. Вие сте добри делови партньори с доказани ораторски способности. Ще ги използвате доста умело в следващите седем дни. Не е изключено да уговорите сделка или да договорите допълнителна работа за себе си и бизнеса си, с което и ще увеличите шансовете си за по-добри доходи през пролетта. Не стойте на едно място, действайте и бъдете в устрем. Подемът е доказан, а липсата на спокойствие ще ви държи „на нокти“, което всъщност е добра новина.

КОЗИРОГ

Успешен нов период

И за вас следващата седмица ще бъде благоприятна, въпреки че към момента няма как да повярвате в прогнозата. Съвпадът на Венера и Плутон във вашия знак ще предизвика бурни промени в обществен и личен план. Бъдете щедри в сферата на общуването и осъществявайте повече и повече разговори. Имате нужда да разширите кръга от приятелства и контакти. Да привлечете нови хора на своя страна. Стартира изцяло нов период за вас, като имате шанс да направите промени и да стартирате нови начинания абсолютно успешно. Възползвайте се.

ВОДОЛЕЙ

Надеждата се завръща

След дълъг период на нерви, раздразнения и колебания, най-накрая и при вас се случва така, че надеждата да кацне на рамото ви. Движението на Слънцето в Риби ще активира възможности да стабилизирате финансовото и материалното си състояние. Тази седмица ще ви предложи шансове за развитие, разместване на пластовете. Бъдете предпазливи и добре преценявайте хората, с които общувате. В момента имате безотказно усещане за истински и лъжливи приятели. Използвайте го, за да отсеете лицемерните познанства. След като ги отделите от живота си, нещата лека-полека ще си дойдат на мястото.

РИБИ

Предстоят промени

За вас предстоят промени и новости. Шансовете за развитие са налице. Слънцето вече грее в знака ви и ви зарежда със сили и енергия. Преминаването през периода на Сатурнова дупка не бива да ви всява страх, а напротив – да ви обнадеждава, че ви предстои нещо ново веднага след като отпразнувате рождения си ден. Съвпадът на Венера и Плутон в Козирог говори за силно разширяване в обществен план – контакти, срещи, разговори и хора, които са готови да ви подадат ръка за помощ, ако имате нужда от такава. Разбира се, мнозина от тях ще ви дават и наставления как да живеете живота си, но това е друга тема. Не ги слушайте.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

22 февруари. Избрали сте си кармична разплата за този живот. Трудно ви е, защото не умеете да избягвате и прескачате перипетиите на живота, а се сблъсквате челно с тях. Ударите са болезнени и блокират набраната инерция. За това допринася и неоправданата ви самоувереност и самонадеяност. Не позволявате да ви се дават съвети и си мислите, че всичко знаете. Чувството за непогрешимост невинаги е положителна черта на характера ви. Навлизате в емоционална и завършваща година, когато на първо място трябва да поставите своите недовършени дела. Докарайте ги до край. Сложете край и на някои стари връзки, останали във времето. Изчистете душите си от зли помисли, от лоши чувства и бъдете позитивни.

Здраве: Възможни са чести главоболия, проблеми с очите, зъбите и високо кръвно налягане.

23 февруари. Вие, родените на 23 февруари, сте късметлии, защото всичко в живота ви върви по вода. Правите от невъзможното възможно, стига да си го навиете на пръста. Обичате да пътувате и да променяте нещата около себе си, но ако промените са осъществени с чужда помощ. Понякога ви е трудно да вземате самостоятелни решения, а трябва да го правите. Научете се на решителност и смелост в действията. Навлизате в една прекрасна година на ново начало, което трябва да обмислите доста сериозно. Не бива да го поставяте прибързано, защото е възможно да съжалявате след това. Съдбата ви предоставя шанс в следващите дванайсет месеца да реализирате свои замисляни през времето идеи.

Здраве: Възможни са проблеми със сърцето – сърцебиене, аритмии. Не се претоварвайте с тежка физическа работа или чести кардиоупражнения.

24 февруари. Родени сте на дата, предопределяща най-сладката кармична отплата. Вибрациите, които носи тя, ви подпомагат в частния бизнес. Късмет и успех ще имате във всички начинания, защото притежавате бистър и аналитичен ум, недопускащ някой да ви измами. Има и изискване към вас, което, ако не спазите, ще ви стигнете до дъното. То е да не превръщате парите в цел на своя живот. Нека те бъдат само средство за препитание и по-добро съществуване. Превърнете ли се в техни роби, бързо ще тръгнете надолу. Навлизате в година на съдбовно подчинение, която ще е главната причина за вашия временен застой. Примирете се, защото не всички обстоятелства ще са на страната на желанията ви. Оставете се на течението, което ще ви отведе в правилната посока през тази година. Ще видите, че съдбата си знае работата и тя ще изпълни всички ваши желания и без ваша изрична намеса.

Здраве: Щадете стомаха.

25 февруари. Вие, родените на 25 февруари, сте хора задълбочени в себе си и в проблемите на всички наоколо. Често се тровите с чуждите болки. Съвет умеете да давате във всяка една ситуация и той винаги се оказва ценен и точен, защото умеете да черпите от житейския си опит. Каквато и да е вашата възраст, все гледате да се поучите и от своите грешки, и от грешките на другите. Добри сте, но не винаги срещате доброта. Имайте едно наум на кого се доверявате и дали си заслужава да го правите.

Навлизате в една от най-хубавите години от живота си, когато успешно можете да промените средата на живот и хората, с които общувате. Това е нож с две остриета, защото както можете да попаднете на добри познанства, така и е вероятно да се натъкнете на недоброжелатели. Избягвайте да се предоверявате. В службата ви чака подем, малко по малко ще забързвате темпото.

Здраве: Годината вещае крепко здраве, ако живеете в хармония с хората около себе си.

26 февруари. Славите се като работачи, които вършат добре задълженията си. Стремежът ви към високо обществено положение е разбираем. Той ще ви даде средства за качествен и пълноценен живот, които можете да споделите със своите близки. Наясно сте, че материалното е преходно и че то трябва да бъде споделено, но не по-малко подкрепяте и тезата, че то е необходимо, за да се живее. Ето защо целият ви живот ще бъде пронизан от една тънка, но здрава нишка на материалното, парите и удобствата. По-добре е да сключите брак едва след като достигнете зряла възраст. Само така ще си гарантирате пълноценното щастие с любимия човек. Навлизате в година на трудности и препятствия. Перипетиите ще са ви от полза, защото ви позволяват да осъзнаете грешките, които сте допускали в предходните 4 годни от живота си. Изчиствайки ги, вие ще вървите смело напред. Не поставяйте нови начала и не правете промени в живота си през идната една година.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

27 февруари. Вие сте емоционални и чувствителни натури. Слагате под съмнение всяка дума, а и нерядко обичате да се заяждате с другите, като спорите по различни безсмислени въпроси. В любовта сте прекалено ревниви и това е най-голямата пречка да изживеете радостите на спокойната връзка. Научете се да дарявате доверието си. Не подлагайте под съмнение всяка дума или действие на любимите хора. През целия си живот сте подвластни на чуждите наставления, слушате приказките на чуждите хора. Затворете вратата на своя дом и не допускайте там лицемери. Имайте доверие в семейството си, защото единствено то няма да ви предаде в този живот. Навлизате в една прекрасна година на радикални промени, активност и дееспособност. Бъдете силни, упорити и вършете винаги докрай това, с което сте се заели – важна предпоставка за успеха ви. Ако ви се налага да излезете в чужбина, това е най-подходящата за тази цел година.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхиалната система. Можете да спрете цигарите, ако решите, че му е дошло времето сега.

28 февруари. Вие сте емоционални и чувствителни натури. Слагате под съмнение всяка дума, а и нерядко обичате да се заяждате с другите, като спорите по различни безсмислени въпроси. В любовта сте прекалено ревниви и това е най-голямата пречка да изживеете радостите на спокойната връзка. Научете се да дарявате доверието си. Не подлагайте под съмнение всяка дума или действие на любимите хора. През целия си живот сте подвластни на чуждите наставления, слушате приказките на чуждите хора. Затворете вратата на своя дом и не допускайте там лицемери. Имайте доверие в семейството си, защото единствено то няма да ви предаде в този живот.

От днес за вас стартира година на стабилизация. След бурните промени, които протекоха около вас в последно време, сега се налага да забавите темпото и да запазите един по-разумен ритъм на живот. Това е прекрасна година за сключване на брак и за заздравяване на семейните отношения.

Здраве: Отслабва имунната ви система и това може да доведе до чести настинки и проблеми с гърлото, горните дихателни пътища, носа.

Станислав Климентов

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Всички участници в един епизод събира „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Последният епизод всъщност ще е епизода за проглеждането, това, което всъщност е посланието на предаването, анонсира Мария Силвестър финалната история от „Бригада нов дом“. В него участие взимат всички семейства, на които бригадата помогна да си стъпят на краката. За проглеждането отвъд ограниченията, отвъд бариерите, отвъд всичко невъзможно, …

Блиц Новини
Йоана след „Ергенът”: Алек ме заблуди

кадри bTV Стюардесата Йоана, която отпадна от „Ергенът” на крачка от големия финал, заяви, че е била заблудена от Алек. Тя директно призна, че приятелят на майка ѝ е трябвало да го унижи при родителската среща, като го бутне в басейна, както е искал. Отвъд разочарованието, Йоана коментира, че Алек …

Блиц Новини
Подкрепа за Чоткин преди големия финал на Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Остана само да видим финалното готвене на двамата претенденти за голямата награда от 100 000 лв. Двамата готвачи, които ще се борят за нея в големия финал на „Хелс Китчън“ са талантливият Чоткин и изненадата на сезона Станислав. Димитър напусна кухнята на Ада завинаги на престижното трето …

error: Content is protected !!