fbpx

Президентът с остър коментар за апартаментите на Цветанов и Цачева

Случаят с апартаментите на управляващите далеч надхвърля обхвата на една имотна сделка, защото пряко рефлектира върху доверието в политическата класа и държавността. Това каза в Кюстендил президентът Румен Радев.

„Спомняте си, че само преди два месеца на своя годишен отчет призовах Комисията за борба с корупцията и отнемане на незаконно придобито имущество и другите органи да навлязат и в старателно отбягвания периметър на властта. И много ясно казах, че ако това не се случи, то търсенето на справедливост и възмездие може да излезе рамките и механизмите на закона“, каза още президентът Радев, цитиран от Радио Фокус-Кюстендил.

Според него това е така, защото няма как антикорупционната комисия, която е назначена и контролирана от Цветан Цветанов, да разследва именно него по „беззъбия“ закон, наложен от самият Цветанов.

„Ако това не се случи наистина, можем да имаме сериозен проблем. Затова според мен поредно гарантирано оневиняване на Цветанов ще се размине с моралната присъда на обществото. Това е големият проблем, който ни очаква“, добави президентът Румен Радев.

ЛЕЛЕЕЕ, ПРЕЗИДЕНТЕ, АМИ СЕГА???ОНАЯ ФЛЪОРЦА ДЕТО СЕ ИЗАКА, ЧЕ ЩЕЛИ ДА ГЛОБЯВАТ, АКО СЕ ГОВОРИ ЗА АПАРТАМЕНТИТЕ НА ЦВЪКИ???50 ХИЛЯДИ ЕВРО И 3 Г. ЗАТВОР???

КОМЕНТАРИТЕ ВЪВ ФЕЙСА МЕ УБЕДИХА ЧЕ ДЕБИЛИЗАЦИЯТА И ПРОМИВАНЕТО НА МОЗЪЦИ СА ПОСТИГНАЛИ ЦЕЛТА СИ .НОВИНАТА ЗА АПАРТАМЕНТИТЕ ДОЙДЕ ОТ “ СВОБОДНА ЕВРОПА“ НО НАШ ГАНЬО ПРОДЪЛЖАВА ДА СИ ЧЕШЕ ЕЗИКА С ПРЕЗИДЕНТА ;СЪПРУГАТА МУ; НИНОВА ЙОНЧЕВА И ТО САМО ЗАЩОТО Г-Н РАДЕВ Е ИМАЛ СМЕЛОСТТА ДА ИЗКАЖЕ СОБСТВЕНОТО СИ МНЕНИЕ ЗА НАГЛОСТТА И БЕЗЗАКОНИЯТА КОИТО ВЪРШАТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ .

Очаквайте неочакваното ,когато сами си подписвате присъдите – цвъки ,цеца ,вежди и баш банкера !

VITE KOI GOVORI ZA MORAL – AKO GO IMASHE NYAMASHE DA OSTAVI JENA SI I DECATA SI

E I SEGA KAKVO ?????- PARVA DAMA- VTORA CIGULKA– HA HA HA

И за Б.Б. ли се отнася това, защото и той е разведен?

що бе ББ да не е с жена си и той я е оставил

Г-Н РАДЕВ АКО ОБИЧАТЕ ДА СИ ВЛЕЗЕТЕ В РОЛЯТА НА ПРЕЗИДЕНТ И ПОРАБОТИТЕ НЯКОЙ ДЕН ,В МОМЕНТА КАТО ВСИЧКИ ДО СЕГАШНИ ПРЕЗИДЕНТ-ТУРИСТИ ОБИКАЛЯТЕ И ОБЕЩАВАТЕ . ПАЗЪРЛЪК ЛИ ПРАВИТЕ С ДЯВОЛА ,ТОЙ НЯМА ДА ВИ ПОМОГНЕ .АКО РАБОТИТЕ ЗА ДЪРЖАВАТА НАРОДА ЩЕ ВИ ПОДКРЕПИ . МАЙ КАТО ГЛАВНОКОМАНДВАШ АРМИЯТА ЗАЕДНО С КАРАКАЧАНОВ СТЕ РЕШИЛИ ДА ПОДАРИТЕ СТРАНЖАТА .И ВИЕ ЛИ БАЛАМОСВАТЕ НАРОДА . АКО ПОЗОРИТЕ СЕБЕ СИ В ИМЕТО НА ПАГОНА ВЗЕМЕТЕ СЕ ЗА ДЕЛО .

и тоя ли е пестил от банички аман бе тикви тоя цъки за кой се мили никой не е вечен

забележете,че тези които плюят по президента са толкова грамотни , колкото тяхните идоли, които станаха за смях по целия цивилизован свят

Цв. Цв. е вампир. Цв. Цачева е Баба Яга. Веждито е караконджо. А всички,взети заедно, са гадни, долни КРАДЦИ. Да ги махнем по-скоро, че плашат децата, а и обраха и унищожиха народа.

А той не ги ли върши по същия начин???

най -големия престъпник Цв.Цв.!!!

Като прочетеш два -три коментара отСульо и П/ульо /дежурни коментатори /,хора, които две приказки свестни на кръст не могат да съставят/ за това са и Анонимни …Имтимни и т. п. Веднага ти става ясно за какво става въпрос……все някой им бърка отзад просто са ненаситни някой е ударил анонимния с втора цигулка по главата и той запя ….на-на-на А,бе, умен, та чак пращи отвсякъде Важното е да си начеше крастата

15 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Магдалена, Валерия и Екатерина неразделни след „Ергенът“

Кадри социални мрежи Постъпката на последният Ерген сплоти отхвърлените дами. Много тежки мигове преживяха финалистките в „Ергенът“ 3 след като стана ясно, че нито една от тях не е спечелила любовта на Алек Младенов и тяхната приказка не завърши с пръстен. Голямото разочарование бе изписано на лицата им и до …

Блиц Новини
Кадиев към Ерген № 3: Защо ти трябва при жива майка да се жениш?

Кадри БТВ и социални мрежи Неочакваният край на романтичното риалити „Ергенът“ предизвика множество коментари. Много хора осъдиха Алек Младенов за решението, което взе да не се обвърже с нито една от останалите две фаворитки и особено начина, по който го направи. Той им каза своето решение чрез видео, без да …

Блиц Новини
Емоционален финал на „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Зрителите се сбогуваха емоционално с „Бригада нов дом“. Снощи бе излъчен последният за този сезон епизод, отново много силен и изпълнен с емоции, докосващи сърцата на мнозина. Бригадата с помощта на множество доброволци направи един удобен и уютен дом за незрящата Божидара и нейната майка. Новата бригада под …

error: Content is protected !!