fbpx

Президентът Румен Радев: Свикнах да ме „пакетират“, ако не в партия, то в идеология, но това няма как да се получи

Свикнах да ме „пакетират“, ако не в партия, то в идеология, но това няма как да се получи.

Това каза пред журналисти президентът Румен Радев относно изказването на водача на листата на ГЕРБ и СДС Мария Габриел, че държавният глава е бил невидим участник в изборите за Европейския парламент, предаде репортер на Агенция „Фокус“. „Аз вече свикнах да ме „пакетират“, ако не в партия, то в идеология, ако не в идеология, то е нещо друго. Няма как да се получи, защото вие много добре знаете, че моите критики към управлението не са от вчера, не са обвързани с никаква партия, нито с никаква предизборна кампания.

Моите критики са систематични, така както са систематични корупцията и беззаконието, които пораждат точно такъв стил на управление“, добави той.

Даяна ДЮЛГЕРОВА

ЯСЕН! ТОЧЕН! АРГУМЕНТИРАН! НАЙ-ПРИНЦИПНИЯ ПРЕЗИДЕНТ ЗА 30-те ГОД. ПРЕХОД!!!

Точно,това може да го каже прост и невъспитан човек!Спечелили са с манипулиране на неуките хора,мн съм разочарована,дано за вътрешните избори не остане да ни управлява мафията!

Това което сте написали анонимнико говори за Вашата начетеност ,култура и обективност! Вие просто сте един платен трол. ЖАЛКО много ЖАЛКО!!

Колко въЗпитан и образован е човек, който допуска правописни грешки,поставя където му падне препинателни знаци и го мързи да изпише цяла дума и съкращава по правила известни само нему? И трябва ли да се учудваме, че такъв човек не проумява необходимостта от уважение към една държавна институция , каквато е президентската. Ами „вари го, печи го“, проЗТ си е човекът!

Повечето от пишещите явно не са присъствали в час по български. Дали са били на Околовръстното, или учителКАТА им е за убиване? Страхотни неграмотници!!!!!

Най-напред се научи на пишеш правилно. Тогава коментирай другите. Липсват ти първите години от училище.

Възхищавам се на НАШИЯ Президент – умен ,премерен , начетен ,учен и отговорен Човек !

Достоен президент! Умен,точен начетен! Не се бие в гърдите!

Ти също се научи да пишеш правилно щом правиш забележка на другите.

В платен репортаж на предизборен клип на БСП беше редом до Корни ………не е обвързан. Президент един път.

Абе вижте сайта преди да се възхищавате и да спорите бре.,,Вихрогон“-сайт за измислени ,,новини“и смешки.Явно е нивото на възхищаващия се,някой също със зелени чорапи,като обекта на възхищение-,,умен и точен“ !!!

Наистина едно ха ха ха е достатъчен коментар .

Прав е. Радев плюе по ГЕРБ още от кампанията си за избор на президент. Ама той и затова беше издигнат от Решетников и Нинова ,да помага да се свали ГЕРБ от власт- с избори или с бунтове, а най-вече – с компромати.

И до купувача на гласове от БСП

А бе да си спомним какво каза за Фолксваген-аз доведох немците, аз им показах условията, мен ме поздравиха с новия завод… ДЕ ГО ЗАВОДЪТ СЕГА ???

Той се бил много в главата и като разбрал резултата, вече не се бие

19 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Валерия от „Ергенът“ отново се изкара жертва пред Алек

Кадри БТВ Историите на студентката Валерия край нямат. Опитите й да прелъсти най-желания мъж в страната в момента нямат граници. Във вечерта на коктейлите тя сподели на Алек нещо много съкровено за себе си, от което той беше силно изненадан или поне това показа. Последният ми приятел беше пиян, той …

Блиц Новини
„Бягство към победата“ 2 очаква нови приключенци

Кадри „Шоуто на Слави“ архив Едно позабравено шоу от далечната вече 2009 година стартира отново в ефира на БТВ. Тогава то бе част от „Шоуто на Слави“, сега също се продуцира от Евгени Димитров. Кастингът е вече отворен и желаещите да се впуснат в приключението могат да се запишат за …

Блиц Новини
Михаела успя да направи всички свои врагове в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Провал след провал в червената кухня и непрекъснатите караници на висок тон взеха жертва и това е Кирил, който се превърна в поредния елиминиран готвач. Участникът влезе с висока заявка и впечатляваща биография, но така и не показа какво може. Кирил бе сред основните виновници за провалената …

error: Content is protected !!