fbpx

Президентът наложи ново вето, този път за приватизацията

източник: ПИК 

Президентът Румен Радев наложи вето върху част от Закона за изменение на Закона за държавната собственост, приет от Народното събрание на 10 октомври 2018 г.
„Справедливостта и честността на приватизационния процес обяснимо са във фокуса на обществото, защото чрез този процес в частни ръце преминават блага, създадени с труда на много поколения. Поради това законовите правила трябва ясно и точно да  регулират разпореждането с държавната собственост“, се пише в сайта на президентството.
„С приетия закон се създава възможност за скрита приватизация на дружества от забранителния списък по Закона за приватизация и следприватизационен контрол“, допълват от пресслужбата на държавния глава.
Президентът налага вето с разбирането, че е недопустимо правната уредба да се превръща от средство за защита в законодателни  решения, които увреждат обществения интерес.

На президента Радев ще е много трудно да се бори с таз престъпна сган наречена Мафия. Да го подкрепим.

В България кое му е лесното, за да се пребориш ?

Ако има още няколко като него ,България ще се въздигне от мизерията!

Da vi kaja li ,nishto niama da stane ,samo se govvori a naroda tane vav mizeria ,a niakoi xora ,pak si zimat edno kufarche sas drexi i si zaminava na 2 terminal i ne se vrashta,sami razberete ,koi shte ostane vav BG ,i kolkoto ,VETO da se postavia ,nishto dobro ne ni chaka ,ne se zablujdavaite ,xora.

Браво Господин Радев не ставаи пионка на мошенниците

5 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Бригадата направи едно дете щастливо

Кадри БТВ „Бригада нов дом“ отново донесе много радост в сърцата на измъчено от болест и проблеми семейство. Момчетата се постараха да дадат един уютен и удобен дом на три поколения дами, които заживяха под един покрив. Девет години Вики и нейната майка Гергана живеят в една стая и се …

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

error: Content is protected !!