fbpx

Преди пет години Стоянка от Карлово изчезна безследно!

bgdnes.bg

Пет години няма следа от 49-годишната Стоянка Дудекова, която изчезна в Карлово на 26 март 2014 г. Пълна мистерия обгръща случая, около който витаят само догадки и предположения и който роди различни версии за потъналата сякаш вдън земя майка на две деца.

„Случаят не е прекратен, но към момента е изтекъл законно установеният двегодишния срок за разследване. То е спряно, но не е прекратено“, казват от прокуратурата в Пловдив, която се занимава с разследването на случая. Според източници от държавното обвинение случаят може да бъде „свален от трупчетата“ във всеки един момент. Това е възможно да стане при необходимост от извършване на още процесуално-следствени действия по случая. Те могат да бъдат провокирани, ако случайно се появят нови факти и обстоятелства за търсената жена. В тази графа влиза и вариантът – евентуално разкриване и задържане на заподозрян за изчезването на Стоянка. Тя отдавна е обявена за издирване от Интерпол, което до момента не е дало резултат.

 

Веднага след подаването на сигнала, че Стоянка липсва, прокуратурата образува дело. То е срещу неизвестен извършител, а основната версия е отвличане. Според запознати криминалистите не са отхвърлили и хипотезата Стоянка да е убита или е станала жертва на пътнотранспортно произшествие, а след това тялото да е било изхвърлено в дебрите на близката планина. Въпреки щателното претърсване на околността труп така и не е открит. Почти сигурно е, че търсената жена не е избягала доброволно в чужбина, тъй като е напуснала дома си без документи и пари.

 

Стоянка Дудекова потъна сякаш вдън земя по пътя между дома й в Карлово и автобусната спирка, от която вземала рейса, за да отиде на работа на 26 март 2014 г.

Веднага след подаването на сигнала в полицията за случилото се на разпит бе привикан бившият съпруг на жената – Веселин Божилов. Съмненията паднаха върху него заради обтегнатите му отношения със Стоянка в последно време. Раздорът между двамата бил заради подялба на имоти след развода им.

Криминалисти обясняват, че не са намерили нито едно годно доказателство в подкрепа на версията, че Веселин е ликвидирал бившата си съпруга.

Бившият съпруг на изчезналата Стоянка Дудекова – Веселин, е взел децата си седем месеца след като майка им сякаш потъна вдън земя.

Преди това за сина и дъщерята на търсената жена се грижеше сестрата на Стоянка – Станка. Именно тя подава сигнала в полицията, че Дудекова я няма, а всичките й документи са останали вкъщи, пише „България днес„.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

USA news
Horoscope for April 25 Thursday: Do not enter the Internet zodiac

Libra should not go online today. Here is the horoscope of the „Llama“. Aries Not a bad day, largely conducive to the fulfillment of your wishes. Doubts are possible in the morning, but there will be no trace of them before lunch. This is a good time to systematically expand …

Блиц Новини
Наско от Б.Т.Р. разкри голяма драма с Ал Бано в „Капките”

кадри Нова телевизия Моментът, в който знаменития италиански певец Ал Бано излезе да пее със своето копие в „Като две капки вода”, ще се запомни като един от най-силните в този сезон на шоуто. В интервю за сутрешния блок на Нова телевизия обаче Наско от Б.Т.Р. разкри, че дуетът между …

error: Content is protected !!