fbpx

Похвали и упреци по равно за една от зодиите, вижте хороскопа за деня

lamqta.com

Овен 
Помнете, че притежавате изключително силна интуиция, така че неотдавнашните съмнения в собствените сили и възможности са съвършено необосновани и абсолютно ненужни. Днес изцяло и напълно трябва да се доверите на себе си! Денят Ви предлага големи възможности да се заредите с оптимизъм и увереност. Най-хубавото във всичко е, че стващото ще бъде весело и безопасно. Може да смятате, че всичко това е тренировка за Вашето самолюбие. Днес ще нарастне способността Ви да предвиждате бъдещето и трябва само внимателно да се вслушвате в себе си.

Телец

Телците получават примамливи предложения. Днес представителите на знака са достатъчно храбри, решителни и уверени в себе си, за да се откажат от старото и известното, заради новото, многообещаващото и неразбираемото. Очакват ви куп приключения и нови впечатления. Доверявайте се на интуицията, а тя ще Ви помогне да намерите верния път към победата. Във всяко отношение играете ролята на лидер, даже понякога прекалено се увличате. Обкръжаващите ще са недоволни от това, че не приемате друго мнение , освен своето, и еднолично взимате важни решения.

Близнаци

Още от сутринта ще станете самия себе си: нетърпелив, импулсивен и уверен в своите сили човек. Това просто трябва да бъде отбелязано по някакъв начин. Като например среща със стари приятел. Те, разбира се, ще Ви наругаят за дългото отсъствие, но не много силно. Просто им е домъчняло за Вас, и се радват, че Ви виждат. Пригответе се дълго да наваксате онова време, което сте прекарали без тях…

Рак

През този ден трябва да се усмихвате колкоито се може повече и по-широко и то не само на своя любим човек, а на всички останали. Колкото по- искрено е изражението на Вашето лице и радостта от ставащото, толкова повече събития в живота Ви през този ден, ще завършат прекрасно.

Лъв

Денят ще изисква от Вас решителни и самостоятелни действия. Много Ваши постъпки ще бъдат посрещнати неблагосклонно, но общественото мнение сега не трябва да Ви безпокои. Важно е да бъдете в съгласие със себе си. Неспокойни са отношенията с началството и влиятелните хора и ту Ви хвалят, ту Ви ругаят. По-добре е да не започвате сериозни разговори. Но пък с близките си се разбирате много добре и затова денят е подходящ за приятелски и семейни мероприятия, като позволява да се оправят отдавнашнашни разногласия . Доста приятно впечатление ще остави у Вас евентуална романтична среща.

Дева

Днес за Вашия любим човек ще бъде изключително важно да знае, че наистина Ви е нужен и действително Ви е интересно да общувате с него на различни теми. Ако няма тази увереност, доста дълго ще се наложи да го извеждате от депресия след това.

Везни

Дори и да не Ви се иска, ще се наложи през този ден да оказвате знаци на внимание на Вашия любим човек. Неразбираемото нежелание да направите това, ще Ви пречи изключително много, но Вие все-пак ще се окажете по-силни от него. Необходимо е, да преодолеете тази неочаквана бариера, защото иначе в последствие може да възникнат различни трудности

Скорпион

През този ден не голям флирт с колегите от работата само ще укрепи чувствата Ви към Вашия любим човек. Тъй като за сетен път ще се убедите, че всички те, взети заедно, не могат да му донесат вода дори и на малкия му пръст. А ако пък има някой, може би си заслужава, да се вгледате в него доста по- обстойно….

Стрелец

И днес, както обикновено, имате планина от планове за следващите няколко дни. Ако Ви провърви, всичко ще бъде именно така, както сте го предвиждали, но няма да е съвсем просто. Препроверявайте всяко нещо по няколко пъти. По-добре да прекалите с предохранителните мерки, отколкото да проявите непредпазливост. Не е ли така?

Козирог

Ще имате шанс да се възползвате от подкрепата на влиятелни хора. Новите връзки ще помогнат за засилване на Вашето влияние и за укрепване на авторитета. Денят е подходящ за всякаъв вид общуване, светски мероприятия и пъблични изяви. Но ако сте сколонни към самостоятелна работа и ограничени контакти, може да се сблъскате с трудности. Много е голяма вероятността за романтични увлечения. По начало всички представители на Вашия знак са в състояние да очароват когото им е угодно, но едновременно с това много лесно „губите” главата си. На младите представители на Знака денят обещава главозамайващи приключения с благоприятен изход.

Водолей

Предпазливостта в работата няма да Ви пречи. Вероятността за сериозни пропуски и грешки е голяма, а оправянето им би отнело много сили и време. Недоброжелателите непрекъснато се месят в живота Ви и това, макар че не причинява особена вреда, не на шега ще Ви дразни. Между другото, би било добре, ако запазите добро разположение на духа, и именно това ще Ви даде възможност да се „снабдите” с полезни връзки и интересни запознанства. Ако сте родител, трябва да сте готови да реагирате, ако децата поискат повече внимание от обикновено. Но ако сте млад човек, ще бъдете оставени сами на себе си, и ще можете да натрупате полезен житейски опит.

Риби

Днес ще можете да отделите време за своите лични желания и предпочитания. Може да избухнат чувства към нови познати, както и да се започнат романтични отношения. Днес ще бъдете чувствителни и емоционални. В работата може да се ръководите от по- възрастните и опитни колеги. Вечерта е подходяща за срещи с приятели и за интересни разговори.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Михаела успя да направи всички свои врагове в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Провал след провал в червената кухня и непрекъснатите караници на висок тон взеха жертва и това е Кирил, който се превърна в поредния елиминиран готвач. Участникът влезе с висока заявка и впечатляваща биография, но така и не показа какво може. Кирил бе сред основните виновници за провалената …

Блиц Новини
Въпрос за планети провали Радо от Сливница в „Стани богат“

Кадри бТВ Радослав Иванов от Сливница достави удоволствие на зрителите с играта си в „Стани богат“ тази вечер. Радо, който изгражда системи за видеонаблюдение и прави исторически възстановки на ключови битки от българската история, не се затрудни с първите пет въпроса и стигна лесно до първата си сигурна сума от …

Блиц Новини
Скандалният Емрах Стораро се навърта около Натали Трифонова

кадри bTV, Инстаграм/Натали Трифонова Безспорно най-големият скандал в “Денсинг старс” до момента е целувката, която залепи Емрах Стораро на партньорката си Веселина по време на тангото им. Непозволеният интимен контакт би бил причина поп фолк певецът веднага да изхвърчи от шоуто във всяка страна, но явно не и в България. …

error: Content is protected !!