fbpx

Помолиха рускините да не спят с чужденци

Председателят на комитета по въпросите на семейството, жените и децата към руската Държавна дума Тамара Плетньова призова сънародничките си да се държат прилично по време на световното първенство по футбол и да нямат безразборни сексуални връзки с чужденци, пише sportal.bg.

В Русия имат печален опит от олимпийските игри в Москва през 1980 година, когато настъпва истински бум на броя на самотните майки с деца от чужденци, голяма част от които с екзотичен произход.

„Тези дечица след това страдат, страдат и досега още от времената на съметската власт. Ние трябва да раждаме деца от своята раса, а не от други раси. Не съм някакъв националист, но опитът не е положителен“, коментира депутатката в ефира на радио „Говори Москва“.

Тя доразви тезата си, като посочи, че желанието й е в Русия хората да се женят и създават деца по любов, а не от користни подбуди или моментни увлечения.

„Искам гражданите на Русия да създават стабилни семейства, да живеят дружно, да създават деца и да ги възпитават, а не да живеят със самотни майки или да бъдат пращани в чужбина при непълноценни семейства“, добави Плетньова.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Люси Иларионов: Веско Маринов вися на въже заради клип

Кадри ютуб „При ТоТо“ и видеоклип Веселин Маринов Режисьорът Люси Иларионов е пълен с истории покрай снимането на клипове на родни звезди. извади на показ някой пикантни детайли от кухнята на поп фолка. Продуцентът отрязал големите фолк звезди от лекия жанр Eмилия и Ивана, без да му мигне окото. Това …

Блиц Новини
Започна наддаването за победител в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Краят на кулинарното шоу Хелс китчън наближава и започнаха залагания кой от останалите вътре участници ще грабне голямата награда от 100 000 лв. Четирима мъже се спрягат за основни претенденти за финала в шоуто. Това са Лъчезар Чоткин от Дупница, Димитър Красенов, който от 8 години живее …

Блиц Новини
Задава се сватба за Зомбори след Капките

Най-добре представящият се имитатор този сезон в „Като две капки вода“ Влади Зомбори официално от сцената се обясни в любов на половинката си актрисата Весела Бабинова. Макар да имат дете, двамата все още не са сключвали брак. След края на шоуто, той ще предложи на любимата си да се оженят, …

error: Content is protected !!