fbpx

Пометената на пешеходна пътека от кола в Плодвив Борислава: Цялата бях в кръв! Майки, пазете децата си

Борислава Досева, която вчера бе блъсната от кола на пешеходна пътека в Пловдив вчера, е настанена в болница „Св. Георги”.

Ето нейната разтърсваща изповед за случилото се по Нова Тв, по време на която Борислава няколко пъти се разплака:

„Оставих дъщеря ми на детска градина и тръгнах да пресичам на зелено. Не мислех, че трябваше да се оглеждам. Нямах време да реагирам, колата буквално ме помете. Нямах време да я видя, да предприема нещо. Чух приглушен звук от удар и в следващия момент се пипах по лицето и осъзнавах, че съм жива. Виждате какви са контузиите, за моя радост не са толкова сериозни, колкото може да бъдат. Пипах се по лицето да видя има ли ми нещо. Погледнах дрехите си, цялата бях в кръв, усещах болка навсякъде.

Жената, която ме блъсна, младо момиче на около 20 години, слезе от автомобила и започна да плаче. Държеше телефон в ръката си, не знам дали е говорила по телефона, докато е карала, или е викала линейка. Нямаше никаква реакция от нея.

Дойде в болницата, но аз й казах, че ще се видим в съда. От човешка гледна точка я изслушах, но сутринта като станах, в Интернет имаше кадри от катастрофата. След като видях какво ми се е случило, изпаднах в шок.

Моля ви, не пускайте тези кадри, имам близки, които нямам желание да ги виждат. Като видях това нещо отстрани, осъзнах каво ми се случило. Все едно съм кукла пред кола в екшън филм.

Когато тя дойде с колата в болницата, ми стана лошо, стана ми страшно. Колата беше здрава, по нея нямаше щети. Искам да благодаря на Бог, че оставих дъщеря ми в градината и че тя не беше с мен. Защото тя ми е до коляното, а колата ме удари в кояното. Не искам да си мисля, ако беше с мен. Затова искам да кажа на всички майки: „Майки, пазете децата си.”

Аз наскоро започнах да работя, осигуриха ми смяна, за да мога да карам детето си на детска градина и да го вземам. Съжалявам, че няма да имам възможност скоро да работя.

От полицията не са ми звъняли, не са дошли да ме разпитат още. Най-вероятно днес по-късно ще дойдат. Дали информация, че съм изписана, дори на моя приятел, който дойде да ме види, и на тази жена, която дойде да ме види, същата информация бяха дали.

Може би искат един вид да ме предпазят, защото имам удар в главата и други контузии…

Аз не вярвам, че случаят ще се потули. Все пак имам записи. Но искам да се докаже само едно нещо – някой отнел ли е предимството на тази жена преди да ме блъсне и ако има друга причина, коя е тя.”

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!