fbpx

Политолог скочи на президента Румен Радев след новогодишната му реч: Той беше неканен на трапезата ни

Практически в речта не беше споменато нищо от това, което беше постигнато през изминалата година. Обикновено този тип обръщения на президентите включват тези две части – онова, което е постигнато и онова, което предстои. В тази реч нямаше нито от едното, нито от другото. Имаше декларация за собствена позиция и нямаше дори и помен от някакъв опит за анализ на отминалата година. Така коментира пред агенция „Пик“ новогодишната реч на Румен Радев политологът доц. Антоний Гълъбов.

„Това е обезпокояващо, защото, както самият президент сам се изрази, той се нареди сред неканените гости на масата на българските граждани, тъй като той по този начин определи политиката. Разбира се, че политиката няма нищо общо с това, но той се нареди сред неканените гости на новогодишната вечер“, продължи с анализа си доц. Гълъбов.

Според него, президентът е бил не само неканен гост, а за пореден път е показал, че неговата администрация, която пише речите му, е извън отговорностите на самата институция.

„За съжаление това за пореден път показва, че президентската администрация седи извън правомомощията, но и извън отговорностите на институцията“, завърши коментара си той.

/ПИК

Абсолютно точно казано-неканен гост на трапезата. Без яснота по въпроса какво е постигнато през изминалата година и какво предстой през новата. Направи си политическата агитация на партията която го спусна и с това приключи речта му.

Като не си го искал на масата си-смени програмата бе бай ….й!Някой теб да те иска във фейса!Марш в кварталната кръчма и да си лопате с НидиалкУтУ на 2 ракии! Ей такива прости парчета като теб знаеш ли как ги понасям? НИКАК!! От ей такива като теб сме на това положение!М/ду другото:Винетка купили си от новите апарати? Цървулански истории с предрешен край! Не реви,ами работи нещо сериозно и произвеждай,а не лопай глупости! Търтеи и партийни хрантутници!

На моята маса този президент винаги е добре дошъл защото той е преди всичко Човек!

На коя трапеза не е поканен президентът г-н Гълъбов – на Вашата ли?

Ами, всеки политолог трябва, да си прави реклама..т.е . да се появява по някое време по телевизията….не видях нищо лошо в речта на президента.То просто е протоколна реч, докато отваряме шампанското! На някой, не му ли е ясно, кой управлява в тази държава – правителството! Президента в момента е само лице на властта, но не управлява! Тъй, че тоя политолог ли е, какъв е , да си гледа работата… да, бе Антоний Гълъбов. Доцент. Имам един колега , който се шегува със званието доцент – това е човек, който си е свършил парите до цент…

7 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

USA news
Horoscope for April 25 Thursday: Do not enter the Internet zodiac

Libra should not go online today. Here is the horoscope of the „Llama“. Aries Not a bad day, largely conducive to the fulfillment of your wishes. Doubts are possible in the morning, but there will be no trace of them before lunch. This is a good time to systematically expand …

Блиц Новини
Наско от Б.Т.Р. разкри голяма драма с Ал Бано в „Капките”

кадри Нова телевизия Моментът, в който знаменития италиански певец Ал Бано излезе да пее със своето копие в „Като две капки вода”, ще се запомни като един от най-силните в този сезон на шоуто. В интервю за сутрешния блок на Нова телевизия обаче Наско от Б.Т.Р. разкри, че дуетът между …

error: Content is protected !!