fbpx

Политолог: Акули по места ще изядат с парцалите Слави Трифонов, ако участва в местните избори

Канал 3

Преди местни избори би било грешка да се появи такъв тип партия, каквато Слави Трифонов смята да прави – концентрирано ядро от 5-6 души на национално ниво, с което той да се яви на местни избори. Ако Слави Трифонов се опита сега, на местни избори, да влезе в политическия живот, просто на местно ниво ще го изядат акулите с парцалите. Такава прогноза направи в предаване по Канал 3 политологът доц. Стойчо Стойчев за шансовете на успех на нов политически играч след евроизборите.

„Преди местни избори влиза политически субект тип ГЕРБ, както те направиха пез 2007 г. – с много стабилна организация, с много стабилни структури, които са много лоялни и тясно свързани с председателството по места.  Има хора в областните градове, които само това правят – местни структури на партиите, правили са такива не на една или две. Слави Трифонов няма при кого друг да отиде, при тях ще отиде и те ще го подведат кански, повярвайте ми! Ще станат общински съветници след което той няма да има абсолютно никакъв контрол над тях“, категоричен бе политологът.

С него се съгласи и другият гост във „Всичко коз“ – Росен Карадимов от Института за нов икономически напредък. „Ниската активност на евроизборите бе вярно разчетена от големите и системни партии, този път жълтият картон бе много добре видян от всички.

 

И двете партии (БСП, ГЕРБ) са в процес на ферментация и на реформа, и ако тя продължи достатъно адекватно, според мен те ще си върнат терена, който да не позволи появата на нов политически популист. Изцяло съгласен съм – преди местни избори такава поява е абсурдна“, заяви Росен Карадимов.

Мненията на двамата обаче се разделиха по въпроса за стабилността и процесите, които протичат в ГЕРБ и в БСП след Европейски избори 2019 г.

 

На Слави му е лесно да пее „Радка Пиратка“ и да плюе по всеки. За да участва в местни избори следва да има програма за отделният град или област, да има привърженици от този град и да има по-добра политическа платформа от другите кандидати. Мисля,че Слави няма нито хората,нито програма за това. Слави ще остане като един спомен за едно хубаво шоу,който сам си провали и отблъсна почитателите си.

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Шеф Кустев за скандала със Сашо Кадиев: Преди да ме ядоса, да пита майка си!

кадри bTV От няколко дни зрителите на bTV очакват с интерес новия епизод на „Аз обичам България”. Основният им мотив е да видят ще яде ли Сашо Кадиев бой от шеф Кустев. От кадрите в аноннса за играта се вижда, че актьорът и звездата на „Мастършеф” не просто се карат, …

Блиц Новини
Мила Михова вдигна скандал на Криси от „Ергенът” на живо по БТВ

кадри bTV Оперната певица Мила Михова надскочи ролята си на коментатор на любовното риалити „Ергенът” и буквално се скара на една от отпадналите участнички. Това беше Криси Горджъс, която в последните епизоди беше особено заядлива, най-вече към една от останалите „ергенки” – Екатерина. Михова реши да използва студиото на bTV, …

Блиц Новини
Снаха спря играта на свекърва си в „Стани богат“

Кадри: бТВ Ваня Балтакова, която дълги години е работила в библиотеката на Софийски университет, а сега е пенсионер, се представи на високо ниво в „Стани богат“ и спечели 5000 лева. За 1000 лева тя бе попитана: „С проектирането на какви обекти се занимава основно ландшафтната архитектура“?“ – Паркове и градини, …

error: Content is protected !!