fbpx

Плевнелиев намекна, че Борисов ще се яви на президентските избори след три години

източник: Actualno.com

Президентът Росен Плевнелиев (2012 – 2017 г.) намекна, че премиерът Бойко Борисов ще се яви на президентските избори през 2021 г. Това стана по време на речта му по време на Националната среща на партия ГЕРБ след местните избори 2019 г. „Това не е последната битка. Ще ни прожектират всички една генералска битка – ще има генералска битка между генерала президент и генерала премиер на президентските избори през 2021 г. Според мен истинската битка няма да е между генералите, а ще бъде на ценностите. Останете демократи и продължете напред по пътя на европейското развитие на България“, каза Плевнелиев.

Президентът поздрави ГЕРБ за разгромната победа в страната. Той обаче предупреди, че доверието лесно се дава и лесно се губи. “Работете за доверие, всеки ден, всеки час”, заяви Плевнелиев. Той допълни, че са минали тежки избори и разкритикува онези, които не са дали оценка на аферата “Костинброд”. „На тези избори се говореше много за купуването на гласове, говореха го тези, които направиха Костинброд. Манолова, Слави Трифонов, президентът Румен Радев мълчат и не са дали своята оценка какво се случи в Костинброд, а имат наглостта да говорят за честни и почтени избори, когато някои от тях бяха основни действащи лица в Костинбродската афера.

На тези избори се говореше много за борбата с корупцията, но никой от тези, които говореха не е дал работещо решение на проблема. Президентът Радев от три години громи НС и МС ежедневно, но и до днес по темата за корупцията не е излязъл с едно решение или идея“, заяви Плевнелиев и припомни, че когато президентът е назначил служебно правителство, начело с Огнян Герджиков, самият Герджиков е излязъл и казал, че върху него е имало огромен натиск от президентската институция за задкулисни назначения.

„Говореше се много за едноличен режим и диктатура. Именно тези, които говорят за това, и до днес мълчат и не са дали оценка за истинския тоталитарен режи в България, под който България беше 45 години. И Радев, и Нинова, и Манолова показват зависимостите си назад във времената на комунистическия тоталитарен режим. Г-жа Нинова открива и днес паметници на Тодор Живков пред целия български народ“, не пропусна да атакува БСП Плевнелиев. „Аз съм дясномислещ човек и вие много добре знаете това. Трудно мога да споделя унижението, което изпитах от това, ръководството на „Демократична България“ да влезе в съюз с Мая Манолова. Това, което се случи на балотажа е повод да изразя не просто дълбокото си разочарование, а че всъщност толкова пъти се искат оставки, за да вървят напред. Направо да си изберат Мая Манолова за шеф и да се знае кой кой е в българската политика“, обърна се Плевнелиев към „Демократична България“.

 

А избирателят заслужава да строи къщата си на здрави фондаменти. „ПП ГЕРБ е здрав фондамент. Пазете го. Останете заедно на фона на всички раздели в политиката. И не на последно място Благоевград и Видин са двата града в България с най-нисък доход на човека. Обикновеният човек е важен, перспектива за него и децата му. Това означава борба за всяка инвестиция. Истинската борба с корупцията минава през електронно управление, минава през индустриални зони, минава през усилие на всички нива да модернизираме държавата. ПП ГЕРБ постигна много през последните 13 години. Вълшебната дума беше „Градим и надграждаме“. Не разваляйте, а градете.“, пожела на победилите кметове бившият президент.

Истински думи на истински човек!Изключителен!

Това е най смотания президент който сме имали до сега.Това е човек без достойнство – дупелизец на Бойко

Магарето/по думите на Б.Б./ което беше избрано за пРЕЗИДЕНТ на България 2012-2017 г.

Магарето/по думите на Б.Б./ което беше избрано за пРЕЗИДЕНТ на България 2012-2017 г.

И това ще бъде краят на кариерата му. Сам ще се погребе и то от лакомия…

Тоя сопол зеления до кога ще никне там където не го сеят?!?
Ебати цървула смотан, най големия глупендер от всички президенти преди него!

6 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
“Ергенът” разсипа здравето на Васка, получила паник атаки и припаднала

кадри bTV, YouTube/Надкаст Истински кошмар е изживяла любимата ергенка на мъжете Васка. Тоталното игнориране от страна на продукцията я докарало истински срив, разкри тя в подкаста “Надкаст”. Месеци след снимките на “Ергенън”, тя буквално припаднала от това, което видяла да се излъчва по bTV. “В началото бях много разочарована. Отрази …

Блиц Новини
Изгонената Силви към Ергена Алек: Ще си понесе последствията

Кадри БТВ От надпреварата за сърцето на „Ергенът“ отпадна една доста противоречива личност, а именно Силви, която се оказа нехаресвана от никой и дори дамите вътре се страхуваха от нея Не съм очаквала така да стане, беше изключително неприятно. Това бяха интриги, които Криси направи, но това си е за …

Блиц Новини
„Бригадата“ помага на семейство с девет деца

Кадри БТВ Този сезон на „Бригада нов дом“ е обърнат в помощ на многодетни семейства. Такива явно се намират в България, макар да не се срещат често. Хора, които са отдадени на семейството и децата получават и помощ от бригадата. След двойката с шест деца, чийто ремонт проследихме вече, сега …

error: Content is protected !!