fbpx

Плащаш 8 лева за незаконен паркинг, за да отидеш на плаж „Русалка“ (видео)

Кадър и видео: Нова Тв

Достъпът до плаж „Русалка” за поредна година е ограничен от бариера и всеки, който иска да премине е длъжен да плати 8 лева за паркинг. 
Курортът е свързван със скандалните бизнесмени  Николай и Евгения Баневи. Още през 2010 година беше наложена глоба на собствениците за въпросната бариера, но сега отново я има, съобщава Нова тв.

Жителка на района обясни, че това е единственият достъпен плаж от нос Шабла до Калиакра. До него се стига до общински път. А на него има бариера на ваканционен комплекс. Всяка година собствениците му обаче  повишават такса „паркинг”.

„За нас това е почти скандално, защото ако е паркинг, би трябвало да бъде почасово поне. И не вярвам, че една община, една област и една държава да не може да се справи с това”, коментира тя.

„Този паркинг е горски фонд. Не е узаконен. Няма начин, по който той да бъде узаконен. Закупени са само сградите върху терена. Хотелът е незаконен. Той не би трябвало да работи”, обясни бившият кмет на Каварна Цонко Цонев и допълни, че в момента за терена се водят дела.

Поне това тази министърка Ангелкова ли не може да оправи ?
Май тя инспектира само места дето дават обилен обяд и не е занимават с простотийте ставащи по морето.
Май и Ангелкова е по-добре да вземе отпуск и да забегне за Гърция,за да си почине от ядовете по морето.

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Снаха спря играта на свекърва си в „Стани богат“

Кадри: бТВ Ваня Балтакова, която дълги години е работила в библиотеката на Софийски университет, а сега е пенсионер, се представи на високо ниво в „Стани богат“ и спечели 5000 лева. За 1000 лева тя бе попитана: „С проектирането на какви обекти се занимава основно ландшафтната архитектура“?“ – Паркове и градини, …

Блиц Новини
Киара след изгонването: Губила съм си времето в „Ергенът”

кадри bTV Поредната отпаднала от „Ергенът” хубавица заяви, че след като е изгледала предаването, си е дала сметка, че си е изгубила времето да преследва Алек. Киара Маджарова осъзнала това след като чула коментар от главния герой в шоуто, че не е негов тип човек, въпреки че го привлича по …

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

error: Content is protected !!