fbpx

Пламен Константинов: Ако някой се чувства специалист, да заповяда! Да го видим какво ще извади…

Мъжкият национален отбор по волейбол се завърна снощи в България след участието си в последния турнир в Лигата на нациите в Иран. В Техеран тимът ни записа една победа и две загуби и зае 11-о място в крайното класиране.

Селекционерът Пламен Константинов направи оценка за представянето на тима. „Представянето и класирането ни в лигата е реалното, имайки предвид това, с което разполагаме. Има млади играчи, които трябва да се впишат в отбора и може би им трябва повече време, пише Блиц.

Трябва да намерим някакъв баланс отзад, основно с диагонала на разпределителя. Искам да имаме поне три варианта за този пост. Сега в Техеран Боян го дръпна малко рамото и трябва да направим изследвания. Предполагам, че не е нещо сериозно”, заяви на летището Константинов.

„Не съм чел много мнения за себе си и представянето на отбора. Но когато си треньор на националния отбор и резултатите не са такива, каквито са очаквани – винаги има критици. Въпроса е да са и реалисти. Аз толкова проблеми не съм имал до момента в кариерата си и то с играчи, които не са се контузили тук, а така дойдоха. И то основни играчи.

По принцип някои много приказват, но отстрани е лесно. Все пак, ако някой се чувства специалист – да заповяда за световното да го видим какво ще извади”, допълни селекционерът.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!