fbpx

Писъци огласиха бургаския квартал „Славейков”! 17-годишен ученик е… (снимки)

Снимки: Флагман

Непълнолетно момче е откарано преди минути с линейка от паркинга пред бл. 44 в жк „Славейков”, който е само на метри от СУ „Константин Преславски”. Това съобщиха очевидци на случилото се. 

Живеещи в района бургазлии забелязали как група ученици пушат някаква цигара, след което един от тях припаднал. Свидетели веднага сигнализирали на тел. 112, като за минути на мястото пристигнала полиция и линейка. Младежът е открит в безсъзнание и веднага е откаран в болницата, пише Флагман.

„Видяхме някакви деца до входа. Пушеха нещо, не знам какво точно, но ми направи впечатление, че няколко души дърпаха от една цигара. Изведнъж едното дете се строполи на плочките. Създаде се някаква суматоха, чуха се писъци! Веднага се обадихме на тел. 112”, съобщи една от свидетелките, която е изпратила и снимки, пише Блиц.


          Случката предизвика сериозна суматоха в района

Пострадалият е 17-годишен бургазлия. Проверява се дали той не е пушил от много опасната дрога, известна като „чай”. На този етап не се съобщава за други пострадали след случката.

Страшното е, че чайовете за пушене са синтетични наркотици, които влизат в категорията „дизайнерска дрога“. Те се продават свободно в специализирани магазини, но за властите е много трудно да ограничат разпространението им, тъй като създателите им постоянно сменят химическата формула. В България те са на „пазара“ още от 2008 г.

Ефектът им е краткотраен, но много силен. Може да доведе до халюцинации, но и вдига кръвното, застрашавайки сърцето. Предозиране с подобни наркотици води до опасни последици за здравето, включително смърт.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Изгонената Силви към Ергена Алек: Ще си понесе последствията

Кадри БТВ От надпреварата за сърцето на „Ергенът“ отпадна една доста противоречива личност, а именно Силви, която се оказа нехаресвана от никой и дори дамите вътре се страхуваха от нея Не съм очаквала така да стане, беше изключително неприятно. Това бяха интриги, които Криси направи, но това си е за …

Блиц Новини
„Бригадата“ помага на семейство с девет деца

Кадри БТВ Този сезон на „Бригада нов дом“ е обърнат в помощ на многодетни семейства. Такива явно се намират в България, макар да не се срещат често. Хора, които са отдадени на семейството и децата получават и помощ от бригадата. След двойката с шест деца, чийто ремонт проследихме вече, сега …

Блиц Новини
Майката на Митко от Цалапица: Започвам безмилостна борба!

Снимки ФБ и кадри БТВ Удар след удар понася борбената майка на Митко от Цалапица. Вече 8 месеца тя води ожесточена борба със съдебната система, от която иска единствено справедливи наказания за виновниците причинили смъртта на сина й. Атанаска Бакалова има и широката подкрепа на близки и не толкова хора, …

error: Content is protected !!