fbpx

Певицата Йоана Захариева вдигна страшен скандал заради сина си! Ученици платили по 600 лева за 7 дни в Гърция, набутали ги в обща спалня без чаршафи, храна и тоалетна хартия (снимки)

Певицата Йоана Захариева алармира за скандален случай със сина й и негови съученици от 119-о училище, пише „Пик“. От стената си във Фейсбук Йоко се обръща директно към директора на школото Диян Стаматов с въпроса – „как ще се отнесете към това?“.

Изпратили децата 7-дневна екскурзия в Гърция, като родителите им платили по 600 лева на организаторите. След това започнало ходенето по мъките. Първо им казали да си вземат тоалетна хартия, после и храна, а накрая на място ги набутали в обща спалня без чаршафи. Когато Йоко се обадила да иска обяснения, последвали заплахи за сигурността на детето. Обяснили й че „на спортните лагери е така“.

Ето какво написа тя във фейсбук, където публикува и снимки:

„Платихме около 600 лв (530лв престой и 30 евро аквапарк) за лагер/екскурзия, 7 дни в Гърция на сина ни Йово, ученик в 5-ти клас на 119 то училище.
…подозрително стана когато в последния момент казаха на децата да си носят чаршафи и да се подсигурят с тоалетна хартия за седмицата.
Интересно беше когато сина ми каза ,че „и храна трябвало да носи , защото май нямало да има“…
Сега вече сме сигурни, че нещата са повече от престъпни когато се оказа, че са настанени 12 (ДВАНАДЕСЕТ ДЕЦА !!!) ,подчертавам, от по 530лв на глава!!!!, без чаршафи и тоалетна хартия в една спалня и ги задължават сами да си почистват ……
Когато се обадих на организатора да поискам обяснение ми каза, че така било по спортните лагери.
Когато обясних, че за 600лв не се очаква подобно обслужване ми бе казано , че няма време за мен, ще се обясняваме като се върнат децата.
Директно си поисках парите обратно.
Последваха заплахи за сигурността на сина ми.
Аз съм в шок.
Скандализирана и крайно притеснена.
Последва и още едно обаждане от страна на организатора, предупреди ме да побързам да си взема сина……😷🤒🤕😖😕😔

Обръщам се за помощ към пишещите колеги, новинари, журналисти и медии….
Моля ви за незабавно съдействие ….
Ние родителите сме безсилни!

Г-н Диян Стаматов-Директор на 119то СУ ,вие как ще се отнесете към това ?!?!??!“

Моят син също беше там. Да, факт е че искат спално бельо, но тоалетна хартия и храна има. Моето дете е в сайта възраст и е страшно доволен. Храната е била повече от достатъчна и допълнително са давали, ако искат. Било са 10 деца в стая и действително са си чистилището сами стаите, в които не виждам нищо лошо. Това е спортен лагер, а не спа почивка. Той се прибра страшно доволен от аниматорите, спортните дейности, плажа, храната и всичко. Ако има възможност пак би отишъл на секундата.

Няма лошо,че са карали децата да си чистят и ,че са били толкова много.Тук става дума за парите!!!! Не може да дадеш пари като за СПА , а да получиш обслужване като за палатка.Става дума за неправомерно присвояване на пари от някой!!!! И това трябва да се разбере – от фирмата , или от училището?

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Снаха спря играта на свекърва си в „Стани богат“

Кадри: бТВ Ваня Балтакова, която дълги години е работила в библиотеката на Софийски университет, а сега е пенсионер, се представи на високо ниво в „Стани богат“ и спечели 5000 лева. За 1000 лева тя бе попитана: „С проектирането на какви обекти се занимава основно ландшафтната архитектура“?“ – Паркове и градини, …

Блиц Новини
Киара след изгонването: Губила съм си времето в „Ергенът”

кадри bTV Поредната отпаднала от „Ергенът” хубавица заяви, че след като е изгледала предаването, си е дала сметка, че си е изгубила времето да преследва Алек. Киара Маджарова осъзнала това след като чула коментар от главния герой в шоуто, че не е негов тип човек, въпреки че го привлича по …

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

error: Content is protected !!