fbpx

Патриотичен автобус – с рози за 8-ми март. И една огромна усмивка, тази на Алекс!

trafficnews.bg

Младият шофьор, който управлява №204 в София, подарява нежност на дамите

Часът е едва 8 сутринта. Бързате за работа, пили сте само две глътки кафе. Успявате да преодолеете някак огромната блъсканица на спирката на градския транспорт, маневрирате между по-намусени от вас хора и се стараете да не разлеете чашата си с кафе върху някой друг, което най-вероятно ще вгорчи деня му още повече от обикновено.

И тогава влизате в истинският ад. Превръщате се в сардина от консерва, чувал с картофи, който се лашка ту наляво, ту надясно по софийските улици и имате една единствена цел – да се доберете до офиса.

В градския транспорт всичко изглежда двойно по-отвратително, отколкото е, защото личното ви пространство се изпарява със скоростта на светлината и създава у вас непреодолимо клаустрофобично усещане. С две думи – отвратителна сутрин.

И тогава се появява Александър Анев – обикновен млад шофьор на автобус по линията 204, който е способен като с магическа пръчица да превърне намусената ви физиономия в една широка усмивка.

За него чухте само преди няколко дни, когато превозното средство, което управлява, беше събрало целия патриотичен дух и пожела на всички софиянци: Честит празник, българи!

А днес младежът закача роза до шофьорското място и пожелава на всички дами честит празник, а лъчезарната усмивка на момчето със сигурност ще успее да стопли сърцата на нежния пол.

Преди да започне да шофира автобус, работи в международна компания като тираджия. Решава, обаче, да спре да се движи по чуждестранните пътища и да спи в камион и така съдбата го отвежда до софийския градски транспорт.

Милите и усмихнати жестове на Александър се превърщат в традиция по време на всеки празник.

Още от 2017 г. младежът украсява автобуса си, за да подари позитивна енергия и добро начало на деня на някой намръщен пътник.

 

 

Браво на този млад мъж!!!Не останаха много лъчезарни хора.

Браво!Имаме нужда от малко внимание и добри пожелания.

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

USA news
Horoscope for April 25 Thursday: Do not enter the Internet zodiac

Libra should not go online today. Here is the horoscope of the „Llama“. Aries Not a bad day, largely conducive to the fulfillment of your wishes. Doubts are possible in the morning, but there will be no trace of them before lunch. This is a good time to systematically expand …

Блиц Новини
Наско от Б.Т.Р. разкри голяма драма с Ал Бано в „Капките”

кадри Нова телевизия Моментът, в който знаменития италиански певец Ал Бано излезе да пее със своето копие в „Като две капки вода”, ще се запомни като един от най-силните в този сезон на шоуто. В интервю за сутрешния блок на Нова телевизия обаче Наско от Б.Т.Р. разкри, че дуетът между …

error: Content is protected !!