fbpx

Паси: На Путин България не му е важна и затова тук идва Медведев

Политикът Соломон Паси коментира в студиото на „Нова телевизия“ последните две знакови посещения у нас – на Йенс Столтенберг от НАТО и на премиера на Русия Дмитрий Медведев.

„В тези две визити няма умисъл, че са станали в близък като период момент. Столтенберг каза много неща, които знаем – за заплахите в Черно море, че има военен дисбаланс между НАТО и Русия. Беше тъжно това, че БСП не гласува за ратификацията за влизането на Македония в НАТО. Имаше едно послание на Столтенберг, на което малко хора обърнаха внимание – че Русия е излязла от ракетния съюз и че трябва да очакваме, че Русия може да насочи ракети към всяка една точка в ЕС. Добрите отношения зависят от равнопоставеност. Втората световна война избухна, защото имаше огромен дисбаланс в полза на Германия и войната се случи. Студената война не стана гореща, защото имаше баланс на оръжията. В момента има дисбаланс, който е най-видим от наша гледна точка в Черно море, заради което ние имаме нужда от нови военни бази“, коментира той.

„Путин ходи там, където му е важно – ходи в Австрия, Сърбия и Гърция, на по-малко важните държави праща други, в нашия сбучай Дмитрий Медведев. Ако беше дошъл тука щеше много да се политизира, а сега го направиха на ниво премиери. Медведев тук говори за всичко, но не и за диверсификация – разнообразие на енергийните източници. Ние имаме нужда от разнообразие на енергийните източници. Проектът Белене бе възобновен по идея на правителството на царя. Ако тогава беше построен, щеше да струва 3 милиарда и да дава електричество. И вече щеше частично да бъде изплатен. Тогава този проект не беше приет. Ядрената енергетика морално е остаряла. Това е все едно да си поръчаш парен локомотив във време, в което се изтеглят сателити към луната. Ползването на газ е спаднала с 60 процента, което е рязък спад, защото има маса нови технологии“, завърши Паси.

Президентът на САЩ се срещна с лидера на северна Корея , защото има ядрено оръжие, ако го нямаше щеше да е безразличен, това е поука и за нас.

Явно и г-н Паси е от тези, които разбират от всичко, в това число и от ядрена енергетика! И каква е тази нова технология г-н Паси в ядрената енергетика, от която така много разбирате?! Това да не ви е битова техника или телефони, чийто модели се сменят всяка година?! В ядрената енергетика моралното остаряване се случва доста по-бавно! И нека уточним – кой спря проекта Белене, когато цената му беше 3 милиарда?! И тогава се изказваха „специалисти“ като Вас! И да, първият енергиен блок имаше пусков срок 2016 година и щеше вече да работи, ако „умните дълго умуваха, а лудите не се налудуваха“! И сега какво – „старата песен на нов глас“ ли – не щем руски проект, искаме американски, щото така ни подхожда повече на имиджа – ама платихме вече повече от 1 милиард за оборудването на същия този проект защото всички много разбират от енергетика и икономика! Е, помолете г-н Тръмп да ни изгради нова централа, та да ни не се наложи да внасяме ток след 10-на години от Турция, Гърция, може би дори от Македония! Омръзна ми от морално незрели хора с елементарно мислене и най-вече с огромен дисбаланс между това, което искат и това което могат!

Евреите и гърците са били същите евреи и гърци и по време на османската империя ?????

ЕВРЕЙСКИЯТ ТИ ДИРНИК ОТНОВО ПЛАЧЕ ЗА НЕЩО…

За какъв дисбаланс става въпрос? Преди е имало баланс, защото срещу НАТО имаше Варшавски договор, а сега? Откъм цяла Европа Русия е заобиколена от бази на НАТО, на нашия политик му трябвали още! Да не би руските ракети да са в Куба? На нас не ни трябват никакви бази! На нас, на народа! Лошото е, че на Вас като ви трябват, си ги правите! Без да питате народа! А този политик ще се запита ли някога от какво има нужда народа?

„…Имаше едно послание на Столтенберг, на което малко хора обърнаха внимание – че Русия е излязла от ракетния съюз …“
г-н паси, една МАЛКА подробност – ПЪРВО Д. Тръмп излезе от ракетния съюз и НЕ остави неизбежен и ответен ход на Путин!

ЕВРЕЙСКА МАЙМУНА … ГАД МРЪСЕН

7 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

USA news
Horoscope for April 25 Thursday: Do not enter the Internet zodiac

Libra should not go online today. Here is the horoscope of the „Llama“. Aries Not a bad day, largely conducive to the fulfillment of your wishes. Doubts are possible in the morning, but there will be no trace of them before lunch. This is a good time to systematically expand …

Блиц Новини
Наско от Б.Т.Р. разкри голяма драма с Ал Бано в „Капките”

кадри Нова телевизия Моментът, в който знаменития италиански певец Ал Бано излезе да пее със своето копие в „Като две капки вода”, ще се запомни като един от най-силните в този сезон на шоуто. В интервю за сутрешния блок на Нова телевизия обаче Наско от Б.Т.Р. разкри, че дуетът между …

error: Content is protected !!