fbpx

„Парти” църква с джакузи и стаи за игра посреща туристи

 

Църквата „Свети Куриг” в градчето Капел Куриг, Северен Уелс, е превърната в идеалното място за настаняване и забавление в планината Сноудония.

В сградата могат да нощуват до 16 души. Тя е запазила своя красив мозаечен таван от 19-и век, както и изрисуваните прозорци. В някои от стаите има сводести тавани, съобщава „Сън”.

 

Църквата предлага 6 спални и гледа към красивата планинска верига Карнедау. Тя е прекрасна изходна точка за преходи и опознаване на планината Сноудония.

За мнозина, обаче, по-любопитното е какво има вътре. В църквата има две пиана, две арфи, маса за билярд, различни видове игри, печка тип камина и джакузи на открито.

Църквата е красиво украсена. Стаите да различни – някои са обзаведени с идеалните за деца двуетажни легла, а други с леко еротични спални с греди за връзване във всеки ъгъл. Такова има в Стаята с амвона, където се намира автентичен каменен амвон.

И това не е всичко. В църквата има полузакрита кухня, разполага и с конюшни. Гостите трябва сами да се погрижат за изхранването си. Кухнята е добре оборудвана с всичко необходимо, има и няколко масивни дъбови маси.

 

Гостите имат възможност да карат колело, да яздят коне, да ползват въжена линия и много пространства за забавление.

Цената за 7 нощувки целогодишно е 3900 лири.

(Снимки: independentcottages.co.uk)

 

pochivka.blitz.bg

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
“Ергенът” разсипа здравето на Васка, получила паник атаки и припаднала

кадри bTV, YouTube/Надкаст Истински кошмар е изживяла любимата ергенка на мъжете Васка. Тоталното игнориране от страна на продукцията я докарало истински срив, разкри тя в подкаста “Надкаст”. Месеци след снимките на “Ергенън”, тя буквално припаднала от това, което видяла да се излъчва по bTV. “В началото бях много разочарована. Отрази …

Блиц Новини
Изгонената Силви към Ергена Алек: Ще си понесе последствията

Кадри БТВ От надпреварата за сърцето на „Ергенът“ отпадна една доста противоречива личност, а именно Силви, която се оказа нехаресвана от никой и дори дамите вътре се страхуваха от нея Не съм очаквала така да стане, беше изключително неприятно. Това бяха интриги, които Криси направи, но това си е за …

Блиц Новини
„Бригадата“ помага на семейство с девет деца

Кадри БТВ Този сезон на „Бригада нов дом“ е обърнат в помощ на многодетни семейства. Такива явно се намират в България, макар да не се срещат често. Хора, които са отдадени на семейството и децата получават и помощ от бригадата. След двойката с шест деца, чийто ремонт проследихме вече, сега …

error: Content is protected !!