fbpx

Паника в центъра на Враца! Улично куче нахлу в магазин на Пробива и ужаси продавачка /снимки и видео/

Снимка: Bulnews.bg

Улично куче предизвика паника в центъра на Враца, видя репортер на агенция BulNews.bg.
Преди около час квартален пес, подплашен от гръмотевиците, нахлул в един от магазините за дрехи на пешеходната зона, известна сред врачани като Пробива, в района на бившият ресторант „Здравец“ . Животно  бързо се скрило между стоката в обекта.

Продавачката опитала да го изгони, но кучето започнало да ръмжи и да трепери, което уплашило жената и тя решила да извика помощ. Колежките й от съседните магазини също направиха опити да го подмамят навън, които се оказаха безуспешни.
В крайна сметка след подаден сигнал от репортера на BulNews в общината, на мястото бе изпратен ветеринар от местната управа.
Експертът изведе със сила бездомното куче от магазина, но изплашеното животно успя да се отскубне от ръцете на мъжа и избяга.
Продавачките от близките магазини разказаха, че четириногото често влиза в търговските обекти и се крие в пробните, като всеки път е все по-трудно да бъде изгонен от там.
Живущите в района пък споделят, че напоследък бездомните кучета се множат и са започнали да стават агресивни.
Пред репортера на медията ни общинският ветеринар пое ангажимент, че до три дни всички кучета, които се разхождат по центъра ще бъдат заловени и настанени в приют за животни в града.

ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ,КАКВО ТОЛКОВА Е СТАНАЛО !ЩЕ СПРЕ БУРЯТА И КУЧЕТО САМО ЩЕ СИ ИЗЛЕЗНЕ.А ЕКПЕРТЪТ ,ГОЛЯМ ЕКСПЕРТ-ТАКА ИЗВЕЛ СЪС СИЛА ЖИВОТНОТО,ЧЕ ГО СТРЕСИРАЛ ОЩЕ ПОВЕЧЕ!ПРОЯВЕТЕ СЪЧУВСТВИЕ И ЧОВЕЩИНА ! СЛОЖЕТЕ ПРЕД МАГАЗИНИТЕ СИ КУПА С ВОДА И ФИЛИЯ ХЛЯБ,ВМЕСТО ДА Я ИЗХВЪРЛИТЕ В КОФАТА ЗА БОКЛУК.ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО Е ГЛАД И ЖАЖДА!ЗА ДА НЕ ВИ НАПАДАТ УЛИЧНИТЕ КУЧЕТА ,БЪДЕТЕ ЧОВЕЦИ !

Невена написа го точно и ясно!Остава само ХОРАТА ДА ГО ПРОЧЕТЪТ ПРАВИЛНО!Ама и ветеринарят -да му вземат дипломата!Що за хора сте Вие?

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Ники Кънчев: Жена ми заплаши, че ще ме остави на улицата

Кадри: бТВ Водещият на „Стани богат“ Ники Кънчев започна по необичаен начин телевизионната игра тази вечер. Той определи себе си като мислител и разкри какво му е заръчала неговата половинка. „Жена ми днес ме изпрати с думите: Не се прибирай, ако не дадеш най-после тези 100 000 лева на някой …

USA news
Do not dye Easter eggs this color

Easter is coming – that means it’s time to think about dyeing eggs. Traditionally, the best colors are red, burgundy and orange. Church does not forbid painting one of the main symbols of Easter in other colors, but it is better to avoid using dark shades. What colors are eggs …

Блиц Новини
Симона между Никол и Митко в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Любовната история между Митко и Симона вълнува и останалите обитатели на общежитието на Хелс китчън. Дори шеф Ангелов подпитва на моменти как вървят нещата между тях. Но Никол е най-близката й приятелка и прави опити да я предпази от разочарование, което евентуално Симона ще изпита след края …

error: Content is protected !!