fbpx

Падна поредната голяма тайна на принцеса Даяна! Шокиращо е какво е правила на всеки две седмици (снимки)

Съвсем скоро ще се навършат 21 години от трагичната смърт на принцеса Даяна. Въпреки, че от злополучната нощ на 31 август 1997 година мина много време едва ли има жена, която да не си спомня с умиление за нея и да не се възхищава на запомнящата й се усмивка, румените бузи и роклите с колан, пише jenata.blitz.bg/.

Но има едно нещо, което за голяма част от почитателите й си остава завинаги нейна запазена марка. Това е безупречната й къса коса.

В скорошнo интервю Ричард Далтън – личният фризьор на Даяна, разкри голямата й тайна.

Заради манията на хората по принцесата, косата на Даяна е била рязана по много малко на всеки няколко седмици. И то тайно.

„Имаше истински фурора всеки път щом тя се появяваше с нова прическа. Каквото и да направя с косата ѝ, се превръщаше в новина от първа страница“, казва той пред Town and Country.

Затова и принцесата била притеснена, че когато намали косата си, заменяйки дължината до раменете с по-къса прическа, това ще превземе новините.

Тогава Далтън предложил да отнема от косата ѝ възможно най-малко количество, за да бъде промяната незабележима.

„Трябваше да сме много внимателни и да премахваме само по четвърт инч (0,6 см – б.р.) в продължение на няколко седмици“, й предложил той.

Крайният резултат е текстурирана пикси прическа, която се появила под прожекторите постепенно, без да повдигне съмнения.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Покрай Капките Джулиана Гани стана диджей

„Като две капки вода“ помогна на единствената участничка, която не е професионална певица или актриса, да добие популярност и повече хора да видят способностите й. Досега тя се представя повече от добре. Липсата на умения компенсира с много старание и упорита работа. Трудното е, не просто да изпееш или да …

Блиц Новини
Животът на Роси след „Бригада нов дом“

Кадро БТВ Доста коментари се изсипаха по майката с три деца, герой в последния епизод на „Бригада нов дом“. Намериха се хора, които да я критикуват за състоянието на дома й, но масово зрителите бяха възхитени от силата и борбеността на Росица. Това рамо, което жената получи с ремонта на …

USA news
A raw foodist from Russia fed his baby sunshine and it was gone in a matter of days

A raw foodist from Russia fed his baby sunshine and it was gone in a matter of days 44-year-old Maxim Lutii, an influencer and blogger, admitted to the court in Sochi, Russia, that he is guilty of the death of his one-month-old son Cosmos. Maximus Lutius wanted to raise his …

error: Content is protected !!