fbpx

Очертава се спокоен ден за някои от зодиите

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен 
Време е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира се, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от желание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Телец

В живота Ви се наблюдава интересен феномен : колкото по-добре започвате да разбирате ставащото, толкова повече се забавят Вашите крачки. Поради това могат да възникнат трудности, свързани с новите идеи , което всъщност ще забави придвижването Ви напред, но се постарайте да не се разстройвате много от този факт. Най- мъдрият подход за да се справите с тази ситуация, е проявата на повече търпение. Когато дойде време, всичко ще застане на мястото си. А то ще дойде много скоро.
Близнаци

Очевидно Вашият съпруг ще се прибере днес у дома уморен и тъжен, Видимо има някакви неприятности в работата. Съветът на звездите е: не го притискайте и разпитвайте, защото нищо няма да постигнете.. Отложете разпита с пристрастие до утре. Звездите препоръчват да го нахраните и да го сложите да спи. И да легнете до него…
Рак

Вашият любим човек съвсем не е сам – той си има роднини. Днес трябва да си спомните за това, а и да проявите към тях максимум внимание. Само не бъдете заядливи или прекалено грижливи: Това няма да предизвика нищо повече от раздразнение и недоумение. Затова пък няма да Ви бъде вредно, да сте малко с по-широка усмивка, отколкото обикновено.
Лъв

Когато днес решите да „разпускате”, идете някъде с хора, от които не можете да очаквате скрити помисли. Има вероятност да разберете някои тайни за онези, които са редом с Вас. Днес ефектът от лечение на хронични заболявания ще бъде положителен. В личния Ви живот всичко ще бъде безоблачно и леко. Ще имате успех в творческите начинания. Много ще бъде важно умението Ви, да обръщате в своя полза даже хапливите забележки на завистниците.
Дева

Няма да е лесно днес на Вашия любим човек да създаде онзи свят, който Ви се иска. Навярно основна причина ще бъде Вашето неразбиране на това, какво му е нужно, като и правилното поставяне на целите. Та значи Вашата основна задача е не да изобретите велосипеда, а да го направите по известния чертеж. Ориентирайте се в ситуацията…
Везни

Днес в отношенията с любимия Ви човек ще се случи нещо непонятно, необяснимо и странно, което никаква логика – нито мъжка, нито женска, няма да може да разбере. Затова ще се наложи да действате като на сляпо и да намерите изход от ситуацията опипом, или … по миризмата.
Скорпион

Книгата, която ще Ви попадне днес, ще се окаже много полезна и коренно ще преобърне представите Ви за това, какви трябва да бъдат идеалните любовни отношения. Постарайте се максимално да сте в съответствие с прочетеното, без да съсипвате нито собствения си живот, нито живота на Вашия любим човек.
Стрелец

Днес сте склонни към необмислени, екстравагантни и предизвикателни постъпки. Това, обаче, въобще няма да Ви пречи, да завоювате симпатиите на заобикалящите и да се радвате на нови запознанства. Но пък близките Ви ще посрещат всички тези лодории с мълчаливо неодобрение, което в действителност няма да им пречи да се обръщат към Вас за помощ, ако се окаже че се нуждаят от такава. За съжаление, възможно е влошаване на самочувствието. Погрижете се за себе си: не преяждайте и не прекалявайте с алкохола! Не по-малко важно е, да избягвате самокритиката. Колкото по-малко се самообвинявате, толкова по-добре ще се чувствате.
Козирог

Някой от по-възрастните Ви роднини или авторитетни хора, които от известно време е наблюдавал Вашите действия, се готви да Ви каже, че се справяте отлично. Това е вярно, особено ако се има предвид сложната ситуация, която без усилие сте успели да преодолеете. Не трябва да игнорирате новите и интересни хора, които ще се срещат с Вас днес. Срещите с тях са подарък от Луната, която иска да Ви отдалечи от всички трудности и въобще от всичко, което може да бъде за Вас неприятно.
Водолей

Ще изпитате силно желание днес да пожалите своя любим човек: да го приласкаете, да го погалите и да му обясните, че всичко ще бъде хубаво, и то саъвсем скоро… Имайте предвид, че много мъже възприемат жаленето като унижение на тяхното достойнство. Преди да дадете воля на чувствата си, убедете се, че Вашата половинка не смята така…
Риби

Ще се наложи да проявите всичките си дипломатически способности, защото само така ще може да избегнете сериозни проблеми през този ден. Общуването с любимия човек изисква особен такт: за съжаление има сериозна заплаха за бъдещето на отношенията, които бихте искали да запазите. Подкрепата на близките Ви ще помогне да преодолеете възникващите на пътя Ви трудности. Денят е много подходящ за начало на семеен бизнес или за друг семеен проект, който да обедини роднините, стремящи се стремящи се значително да подобрят своето материално положение.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Валерия от „Ергенът“ отново се изкара жертва пред Алек

Кадри БТВ Историите на студентката Валерия край нямат. Опитите й да прелъсти най-желания мъж в страната в момента нямат граници. Във вечерта на коктейлите тя сподели на Алек нещо много съкровено за себе си, от което той беше силно изненадан или поне това показа. Последният ми приятел беше пиян, той …

Блиц Новини
„Бягство към победата“ 2 очаква нови приключенци

Кадри „Шоуто на Слави“ архив Едно позабравено шоу от далечната вече 2009 година стартира отново в ефира на БТВ. Тогава то бе част от „Шоуто на Слави“, сега също се продуцира от Евгени Димитров. Кастингът е вече отворен и желаещите да се впуснат в приключението могат да се запишат за …

Блиц Новини
Михаела успя да направи всички свои врагове в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Провал след провал в червената кухня и непрекъснатите караници на висок тон взеха жертва и това е Кирил, който се превърна в поредния елиминиран готвач. Участникът влезе с висока заявка и впечатляваща биография, но така и не показа какво може. Кирил бе сред основните виновници за провалената …

error: Content is protected !!