fbpx

Очакват ли се трусове в парламента след гласуването на оставката на Цветан Цветанов?

 

Не очаквам драматично развитие на нещата в пленарната зала днес. Ще бъде гласувана и приета оставката на Цветан Цветанов. Тя ще се гласува, не може да бъде отхвърлена, защото е личен акт. Затова очаквам това да се случи. Това каза народният представител на ГЕРБ Десислава Атанасова пред bTV.

Това, което каза Атанасова, бе потвърдено и от колегата ѝ от „Обединени патриоти“ Явор Нотев. Той посочи, че това е досегашната практика. „Зачита се личната воля на човека, който подава оставка и искането се уважава“. „Няма да има катаклизъм от този акт.

Кворума се определя не само от действията на един човек“, допълни той. „За нас е важно след този акт, вниманието на обществото да се насочи към важните теми. Пожелаваме успех на Дариткова. Ще настояваме за спазване на обещанието на ГЕРБ към нас за приоритетна работа.

Няма да се налобжи БСП да стоят дълго време извън парламента. Това е добър повод да се завърнат, след като вече два месеца не ходят на работа“, заяви Пламен Христов от „Воля“. „Вече повече от месец БСП отсъстват. Въпреки това има кворум и НС. Това поведение не е в полза нито на БСП, нито на избирателите им“, каза Атанасова. Тя отрече с напускането на Цветанов комисиите да се оголват. „Има приемственост и се надявам да се работи добре“. „Всички си извадиха поуки след случилото се“, каза Явор Нотев.

По думите му, обаче не само купувачите трябва да поемат отговорност за действията си, а и продавачите и нотариусите. „По темата с апартаментите на властта така или иначе ще има проверка на компетентните органи и трябва да изчакаме да приключат. За мен е по-учудващо, че моралният фокус е насочен само към ГЕРБ, но не и към другите партии. Никой освен партия ГЕРБ не е поемал политическа и морална отговорност“, подчерта Атанасова. Тя допълни, че други техни колеги не само не са поели отговорност за действията си, а са ги издигнали като водачи на листи.

Временно спират да приемат родилки в Акушеро-гинекологичното отделение на ямболската болница „Св. Пантелеймон“, заради липса на неонатолог. Това съобщи директорът на болничното заведение д-р Панайот Диманов. Причината е, че единственият неонатолог в болницата заминава за чужбина, предаде БТА, цитирана от dnes.bg.
Болницата затваря врати за родилки от 1 април. разполага с кувьози, но няма специалисти, които да работят с тях. За да се възобновят ражданията в отделението, трябва да бъде назначен нов неонатолог, но на този етап няма желаещи.
В отделението, в което се раждат годишно около 400 бебета, има недостиг и на акушер-гинеколози. Останали са само двама. Най-близката болница, в която ще могат да се раждат ямболските бебета, е в Сливен.

,,Най-симпатичната,, – ха ха ха ! Като оставката е личен акт , защо на Дилян Добрев парламента я отхвърли за кумгейт ?А цВъка трябваше да бъде махнат и от 3-те си поста за този скандал и апартамента национализиран ,така правят хората ! Но тук ?!?!

На тая грозотия щом казвате че най красивата герберастка, значи и вкуса и акъла вие на едно място. Взадника . Смях!!! Хахаха. На такъв боклук няма да си хвърля даже сопола.

Оставката на Цветанов е поискана, госпожата си мисли, че сме балъци. В противен случай той едва ли щеше да я даде

4 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Шеф Кустев за скандала със Сашо Кадиев: Преди да ме ядоса, да пита майка си!

кадри bTV От няколко дни зрителите на bTV очакват с интерес новия епизод на „Аз обичам България”. Основният им мотив е да видят ще яде ли Сашо Кадиев бой от шеф Кустев. От кадрите в аноннса за играта се вижда, че актьорът и звездата на „Мастършеф” не просто се карат, …

Блиц Новини
Мила Михова вдигна скандал на Криси от „Ергенът” на живо по БТВ

кадри bTV Оперната певица Мила Михова надскочи ролята си на коментатор на любовното риалити „Ергенът” и буквално се скара на една от отпадналите участнички. Това беше Криси Горджъс, която в последните епизоди беше особено заядлива, най-вече към една от останалите „ергенки” – Екатерина. Михова реши да използва студиото на bTV, …

Блиц Новини
Снаха спря играта на свекърва си в „Стани богат“

Кадри: бТВ Ваня Балтакова, която дълги години е работила в библиотеката на Софийски университет, а сега е пенсионер, се представи на високо ниво в „Стани богат“ и спечели 5000 лева. За 1000 лева тя бе попитана: „С проектирането на какви обекти се занимава основно ландшафтната архитектура“?“ – Паркове и градини, …

error: Content is protected !!