fbpx

Отървете се от тези 6 неща в дома ви !

Нашият дом е нашият храм. Това е място, където трябва да се чувстваме добре, спокойни и да усещаме уют.

Всеки иска да напълни дома си с какви ли не вещи, които му носят радост и положителни емоции. Понякога, без въобще да предполагаме обаче, някои от тях привличат неприятности в жилището, а в последствие и в живота ви. Тези неща имат лоша енергия и носят смърт, болести и бедност.

Ваша задача е възможно най-скоро да се отървете от тях, за да избегнете неприятностите в живота си, а и в този на вашите близки. От какво точно обаче трябва да се лишите.

Счупени огледала

Винаги се е смятало, че счупеното огледало е много лош знак. Това значи, че скоро някой в семейството ви ще умре или ще се разболее тежко. Психолози смятат, че по времето, по време на което огледалото е счупено, започва да се освобождава всяка негативна енергия, която се е натрупала в него в продължение на години. Тогава започват да ви се случват неприятности и то не само в любовен план, както гласи поверието. Първа ваша задача е да се отървете от това огледало и всички негови фрагменти, за да отрицателната енергия напусне къщата ви. Важно е никога да не се оглеждате в счупено огледало, дори докато го изхвърляте, за да не привличате неприятности към него.

Напукана посуда

Според учени напуканата посуда нарушава енергията на храната и я прави опасна за здравето. Колкото и да харесвате някоя чиния, ако тя е пухната или олющена, то по-добре се отървете от нея веднага. Една чаша например символизира вашето семейно щастие. Защо да я държите в дома си, ако тя е символ на семейство с проблеми? Освен допълнителни раздори, тя няма да ви донесе нищо повече.

Спрял часовник

Часовникът е много свързан дома чисто енергийно. Той е символ на времето и спокойствието. Ако часовникът ви се развали, то най-добре го занесете на ремонт незабавно, а ако няма как да бъде оправен, колкото и да ви е жал, просто го изхвърлете.

Изкуствени цветя

Не е препоръчително да имате такива в дома си. Това може да привлече неприятности, болести и смърт в семейството ви. Те са символ на раздяла с близки хора. Това важи и за всички увехнали и изсъхнали истински цветя.

Снимки на починали роднини

Опитайте се да премахнете от всички видими места в жилището ви снимките на вашите починали близки. Това е портал към мъртвите и носи само неприятности.

Стара метла

От древни времена метлата се счута за вещ от първа необходимост в една къща. Много ритуали са свързани с нея. Смята се, че тя трябва да е запазена и в добър вид. Щом тя започне да се разваля от прекалената употреба, е редно да се отървете от нея, защото привлича лошата енергия.Тя води до бедност и отчаяние собствениците на жилището./jenata.blitz.bg

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!