fbpx

Омбудсманът получи най-високия статут на ООН за правозащитна организация

Омбудсманът Мая Манолова организира среща на партньорски граждански и неправителствени организации по повод акредитирането на институцията с възможно най-високия статут „А“ на ООН за правозащитен орган, съобщава „Офнюз“.

Полученият статут е доказателство, че националният омбудсман работи в пълно съответствие с изискванията на Парижките принципи на ООН за правозащитните организации, посочват от пресслужбата на институцията.

Чрез него омбудсманът получава възможността да участва и да изразява позиция в заседанията на всички комитети по правата на човека на ООН, както и в Съвета по правата на човека.

Крайно време беше да се оцени всичко онова,което прави Мая Манолова като омбудсман! На предишния такъв си спомням само името( Константин Пенчев!

Това е Човекът на народа. Адмираций.

БРАВО НА МАЯ !
Няма БСП, няма СДС, няма ДПС и т. н. т , както няма софиянци, няма пловдивчани, няма провинция – има добри и СТОЙНОСТНИ хора, които заслужават УВАЖЕНИЕ ! ! !
СТИГА ВЕЧЕ ГЛУПОСТИ !
ВРЕМЕ Е ЗА ИСТИНСКА ПРОМЯНА !
ЗА ИСТИНСКА РАБОТА !
ЗА ИСТИНСКИТЕ ХОРА !

Поздравления за завоюваното високо призвание,след упорит труд и усилия,госпожа Манолова доказа как трябва да се отстояват и защитават правата на гражданите.От все сърце се радвам за това,което прави и постига госпожа Манолова.Желая й здраве,бодрост и да продължи каузата за защита правата на гражданите.

Това Адмираций някакъв древен римлянин ли е? Адмирации – разбирам, ама адмираций какво е?

Браво на Мая.Достоен човек който заслужава адмирации!!!

Защо сте толкова късопаметни. Забравихте ли че в предишния парламент тя предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Забравихте ли многолюдните протести пред парламента и трите кордона полицаи, командировани от провинцията за да ги охраняват от всенародната любов, случката с автобуса. Организираните и платени орди цигани и турци т.н. анти протести платени разбира се! Защо тогава като участник в управлението не внасяше закони каквито трябва?
За какво достойнство говорите, за какъв морал.
Господи, Вие наистина не заслужавате нищо добро, даже и скотския живот, който водите вие много.

Браво,тази жена заслужава само адмирации

Иване. Ти маи си гербаджия по точно фашист

Искам и се гордея с такъв стойностен човек и то ЖЕНА ! Браво за нея браво за България !

Аз винаги съм бил антикомунист и националист , един вит бях и срещу Мая Манолова , сега съм си също антикомунист и националист , но не мога да не призная че, човека (не социалиста ) Мая Манолова направи много неща , не искам да изброявам , който иска ще ги види (във медиите ) , но от мен едно голямо БЛАГОДАРЯ за свършената работа до сега , пожелавам и все така да работи !

Браво.на.Мая.Манолова.заслужава.много.повече.от.това.Борисе.за.за.справитливост.за.народа.нека.да.бъде.жива.и.здрава

НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНО ПРИЗНАНИЕ.ПОЗДРАВЛЕНИЯ!

Ех, мечти, де да ни беше министър председател.???

17 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

USA news
Horoscope for April 25 Thursday: Do not enter the Internet zodiac

Libra should not go online today. Here is the horoscope of the „Llama“. Aries Not a bad day, largely conducive to the fulfillment of your wishes. Doubts are possible in the morning, but there will be no trace of them before lunch. This is a good time to systematically expand …

Блиц Новини
Наско от Б.Т.Р. разкри голяма драма с Ал Бано в „Капките”

кадри Нова телевизия Моментът, в който знаменития италиански певец Ал Бано излезе да пее със своето копие в „Като две капки вода”, ще се запомни като един от най-силните в този сезон на шоуто. В интервю за сутрешния блок на Нова телевизия обаче Наско от Б.Т.Р. разкри, че дуетът между …

error: Content is protected !!