fbpx

Обещаващ край на седмицата за тези три зодии. Те…

Източник: Ламята

Овен 
Като че ли никога друг път не сте били в толкова романтично настроение, и сега направо не можете да се познаете! Изглежда затова сте решили на път за в къщи да вземете букет рози, шампанско и някоя видео-касета с интересен филм. Всичко е наред. Ако сте се де доверили на този човек толкова, че да направите за него всичко това, можете да бъдете уверени, че никога няма да се разприказва, и това по никакъв начи няма да се отрази на Вашата репутация. Всъщност и в бъдеще този човек няма да се опита да Ви шантажира, използвайки Ви този факт.

Телец

През първата половина на деня нещата ще се подреждат много удачно. Това време е много подходящо за работа, изискваща съсредоточеност и повишено внимание. Може да въвеждате ред в документи, да съставяте отчети и баланси, и да правите финансови планове. Не биха минали зле и преговори, тъй като бихте успели да намерите неопровержими доказателства за своята правота. Втората половина на деня е значително по-малко плодотворно време, но пък много приятно. Звездите ще Ви поглезят с позитивни емоции и неочаквани радости. Възможни са срещи, които ще повдигнат настроението Ви.
Близнаци

Денят е свързан със значителни промени в професионалната сфера, и само от Вас зависи, дали те ще бъдат позитивни. Сега от Близнаците се изисква на първо място да бъдат по-умни, да се приспособяват към обстоятелствата и бързо да вземат решение. Докато Вие се бавите, конкурентите набират точки, постигат победи, и завоюват симпатиите на Вашите неотдавнашни съюзници. Очакват Ви много проблеми и грижи. Усещането на умора и желанието да захвърлите всичко започнато, ще се появи още в средата на деня. Но не трябва да се отчайвате. Ако не се предадете, до вечерта ще постигнете забележителни резултати.
Рак

Струвало Ви се е, че знаете своята половинка на изуст, и че тя е предсказуема 10 крачки напред. Днес ще се наложи да преразгледате своята гледна точка, и то кардинално. Вашият любим човек ще ги надроби такива, че само ще можете да се чудите, кое от къде се е взело.
Лъв

Този ден ще зарадва Лъвовете, които планират да го прекарат в кръг от близки хора. Не е трудно да намерят общ език с роднините, а може да разчитат на снизходителността и разбирането на любимия човек. Не са изключени и нови запознанства. Те очакват онези, които ще прекарат деня си на път. Не е желателно посещението на увеселителни заведения и нощни клубове. Звездите съветват за икономичност. При положение че финансовата ситуация не е никак благоприятна, небрежността в това отношение е нежелателна. Има голяма вероятност за неразположение.
Дева

Денят е доста противоречив, свързан с изпитания за „надеждност” и проверка за здравина на чувствата. Трябва да се каже, че можете да се справите с всички трудности, ако не загубите увереността в себе си, и удържите много важна победа. Бъдете готови за промени в привичния Ви начин на живот и нормалния ход на събитията. Вероятно ще получите награда за някогашни (отдавнашни ) заслуги. Ако сте заети с някакви мащабни и сложни работи, запасете се с търпение. Това не е денят, в който може да се постигнат колосални резултати, правейки един отчаян напън. Постоянните усилия и увереното движение напред ще Ви помогнат да постигнете желаното.
Везни

Неутрален ден от всяка гледна точка, освен романтичната, където влиянието на позитивните тенденции ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите много лични проблеми, ако се отнесете към тях сериозно, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с любимия човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени , толкова ще бъде по-добре. Възможно е преодоляване на разногласията с по-възрастни роднини и стари приятели, не одобряващи някои Ваши постъпки в близкото минало. Ако продължавате да държите на обичайния си начин на действие, това няма да Ви помогне по никакъв начин да постигнете успех. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и усложненията.
Скорпион

Проявете максимум топлота и съпричастност към своята половинка. Даже и не можете да си представите колко са и нужни Вашата подкрепа и разбиране на нейните проблеми. Тя съвсем няма да Ви каже, че при нея нещо не е наред, а Вие и не питайте… Просто бъдете през този ден малко по-ласкави от обикновено…
Стрелец

Мероприятията, насочени към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време късмета ще Ви съпътства: може Вас лично, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени усложнения. Не са изключени остри конфликти с хора от ежедневното Ви обкръжение: спътници, събеседници, приятели, колеги или близки. Стремейки се към оригиналност, не забравяйте да се придържате към набелязаните заедно с партньорите стратегии.
Козирог

Нищо не може да се направи! В живота съществуват периоди, когато самите обстоятелства Ви принуждават да дадете на заден ход и да преустановите постъпателното си развитие в желаната посока. Не се огорчавайте: тази пауза навярно ще се окаже доста полезна за Вас: може да Ви застави да преразгледате собствените си възгледи и привички, да зачеркнете от списъка с познатите явно случайните хора, да изпълните забравенте обещания, или да се запознаете с официалните документи, свързани с Вашата дейност. В професионалната сфера не е изключено да бъдат открити малки пропуски и да се натъкнете на недоглеждане.
Водолей

Денят е напрегнат и щедър на ситуации, свързани с опасност и риск. Не трябва да забравяте за здравия разум, тъй като без него рискувате да попаднете в крайно сложна ситуация. Бъдете внимателни в бизнеса и в личните отношения: днес има твърде много хора, които се опитват да се възползват от Вашата доверчивост и човешка доброта. Някой от колегите ще се опита да Ви прехвърли част от своята работа, а деловите партньори може да поискат преразглеждане на условията за сътрудничество. Може да разчитате на подкрепата и разбирането на любимия човек, но не проверявайте чувствата на своята „половинка” за надеждност – това може да доведе до проблеми.
Риби

Денят е благоприятен за развитие на любовните отношения. Днес са вероятни нови запознанства, които може и да доведат до романтични връзки. Може да получите скъп и приятен подарък от познат човек. В работата може да сключите сделка с влиятелни и опитни хора. Изпробвайте нови идеи и се стремете към преобразования в сферата на работата. Общуването с обкръжаващите ще Ви носи само приятни емоции.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

Блиц Новини
Стефани останала неразбрана в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Отдавна зрителите на Хелс китчън очакваха сладкарката Стефани да напусне предаването. Непрекъснатите скандали, които заформяше с кой ли не от участниците натоварваха и изместваха фокуса от готвенето. Тя влезе с големи претенции за професионалист и бе сигурна, че ще грабне голямата награда. Дотолкова дотегнаха с крясъци, че …

error: Content is protected !!