fbpx

Нора Шопова влетя в студиото с широка пола и високи токчета, но думите ѝ за времето скапаха настроението на всички (снимки)

www.blitz.bg

Синоптичката на Нова телевизия Нора Шопова стопли сърцата на зрителите с широката си усмивка, но в същото време им съобщи много неприятна новина. Красавицата бе облечена в стилна бежова блуза с дълъг ръкав, разкроена черна пола до коленете и безкрайно високи черни токчета.


Визията и усмивката ѝ обаче не бяха достатъчни, за да смекчат новината, че и макар днес времето няма да ни зарадва. Според днешната прогноза атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца и през деня още малко ще се понижи.
Днес облачността ще бъде значителна и в следобедните часове на места в западната половина от страната ще превали дъжд. В Източна България ще духа до умерен юг-югоизточен вятър. Максималните температури ще са между 7° и 12°, в София около 7°. В планините ще е предимно облачно. В масивите от Западна и Централна България ще има валежи от сняг, под 1200 метра – от дъжд. Ще духа умерен, по билата до силен вятър от западната четвърт. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 1°, на 2000 метра – около минус 4°. По Черноморието ще бъде предимно облачно, но ще е без валежи. Ще духа умерен юг-югоизточен вятър. Максималните температури ще са 7°-10°. Температурата на морската вода е 7-9°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.


На 14.03.2019 слънцето ще изгрее в 06:42 часа и ще залезе в 18:30 часа. Продължителност на деня 11:48 часа. На 14.03.2019 луната ще изгрее в 11:09 часа и ще залезе в 01:24 часа. Осветеност на диска в 0h UT %. Фаза на луната: първа четвърт.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

USA news
Horoscope for Friday, March 29: Your phone should not pick up a sign

Pixabay On March 29, Taurus better not pick up their phone. Here is the horoscope from the Lama: Aries During this day you will find a brother in reason. Or a sister. In other words, you will meet a member of the opposite sex who will think and feel the …

USA news
On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name

On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name On March 29, name day is celebrated by everyone who bears the name Marco. Marko is the ancient Hebrew for wrestler. According to the Latin reading, however, the name is translated as masculine. In the reign of Emperor Constantine the …

error: Content is protected !!