fbpx

Нова информация за състоянието на Стефан Данаилов

Жизнените показатели на Стефан Данаилов леко са се подобрили и лекарите са го изключили от апаратното дишане, за да продължат лечението. Той е в съзнание и говори, пише „Монитор„.

Свижданията с актьора обаче са силно ограничени, както БЛИЦ вече съобщи, за да се избегне риск от инфекции за отслабения му организъм. Племенницата му Росица Обрешкова се е видяла само за 5 минути с него и сподели, че според нея няма развитие нито в посока подобрение, нито в посока влошаване. Рехабилитационните процедури и масажи не спират, за да не получи големият актьор рани от залежаване и да не се обездвижат ставите му.

Актрисата Ирен Кривошиева пък нито потвърди, нито отрече да го е посетила. „Напишете добро и добро ще се случи“, прибави своето пожелание тя към добрата енергия на почитателите му. Голяма метастаза в лимфен възел в областта на белия дроб е причината за тежкото състояние на Стефан Данаилов, който се бори за живота си в реанимацията на Военномедицинска академия. Дихателната недостатъчност, заради която се е наложило да му бъде направена трахеотомия и да бъде поставен на апаратно дишане, затруднява и сърдечната и бъбречната дейност на актьора. Метастазата е открита още при приемането на 76-годишния Стефан Данаилов във ВМА.

През 2013 г. Мастера бе диагностициран с Неходжкинов лимфом – заболяване, при което злокачествените клетки се образуват в лимфната система. Тогава засегнатият лимфен възел е в коремната област, но въпреки лечението сега медиците са открили голямо образувание в областта на белия дроб. Посещенията при актьора са строго забранени, защото имунната му система практически не функционира. Лекарите отказват да предоставят информация освен на най-близките му – племенницата му Росица Обрешкова и доведения му син Росен Цанков.

А бе какво да кажа за Стефко! За времената в които живеехме беше обичан и предпочитан актьор. Бяхме обединен народ,кой ще отрече действителноста! Никой не е сигурен утре къде ще ни завлече живота! Равносметката е една за всеки от нас,не бива да критекуваме и оплюваме хората около нас и далеч от нас преди да анализираме своето лично его. Заслужаваме ли лично и собствеено хвалебствие! Според мен трябва да ценим чуждите постижения, без значение в кое време живеем!

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!