fbpx

Нова година е момента, в който да се отървем от ненужното

Много от нас в новогодишната нощ си обещаваме да започнем живота си от начало. Оказа се, че за да постигнем това за начало е необходимо да се отървем от боклука, който „за всеки случай“ държим у дома.

Пет неща, от които трябва да се отървете преди Нова година, за да може следващите 12 месеца да ви вървят по вода и щастието да ви съпътства във всеки аспект.

Счупени неща


Необходимо е да се отървете от счупените (дори и леко пукнати) съдове. Също така се сбогувайте и със счупените уреди или скъсани дрехи.

Така не само ще освободите място за нови неща, но и ще се избави от негативите, които носят стари неща.

Колекции от списания


Съхранявайте всякакви видове списания и вестници, които преди са били модерни. Но не го правете и сега!

Тези неща са не само безполезен боклук, заемащ пространство, но и място за натрупване на голямо количество прах, кърлежи и т.н.

Стари кърпи и чаршафи


Да, точно. Не късайте такива неща за повторна употреба или пък, за да направите парцали от тях. Тук важи същият принцип както при стари, ненужни списание. Ако сърце не ви дава да ги изхвърлите, дайте ги на нуждаещите се.

Нещата, които дразнят


Всеки от нас има у дома неща, които са досадни, но които не може да изхвърли: стара вещ, подарена от баба, или сувенир, донесен от някое пътуване и т.н. Но ако тези неща вече не са приятни, те спокойно могат да бъдат изпратени в кошчето.

Всичко, което е станало ненужно на този етап от живота ви
Планините от стари учебници, речници, тетрадки и други неща, останали от времето на обучението ви, но днес вече не са от значение, също трябва да бъдат изхвърлени без колебание. Вече сте израснали този етап от живота си, нали?

Като се отървете от всички стари, ненужни неща, ще освободите място за всичко ново. / jenata.blitz.bg

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пълен обрат с Вики след „Ергенът”: Прави много пари от прякора Цър-пър

кадри bTV, Инстаграм/Виктория Асенова Ако Алек ми беше дал роза в последния епизод, щях да му я откажа, това заяви Виктория Асенова, която напусна „Ергенът” след като се превърна в най-обсъжданата участничка този сезон. Тя направи това изказване в подкаста „Надкаст”, където стана ясно, че вече е започнала да капитализира …

Блиц Новини
Илия Луков разтърси ефира на БНТ с баладата за Гунди и Котков

кадри БНТ Народният певец Илия Луков разтърси с емоция студиото на БНТ в предаването на Георги Любенов. Той дойде за интервю, което много бързо се превърна в мини концерт. Луков изпя три песни, като първата беше легендарната балада за Аспарухов и Котков. Певецът не спести нищо от емоцията, която му …

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

error: Content is protected !!