fbpx

Нинова: Управляващите опорочиха и тези избори

Властта беше внушаваща и използваща страховете и бедността на хората, а след втори тур поставяме въпроса за машинното гласуване. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова в декларация от името на група.

„Мина първия тур на изборите за местна власт. Партийните отчети за безапелационни победи ще правим след втори, а не им е тук мястото. Искам да поставя някои изключително остри въпроси, които касаят всички ни. Всички партии, всички парламентарни групи. Става въпрос за пороците в изборния процес, които изкривяват реалния вот на българския народ“, каза още Нинова.

„Следващото се внушава у хората страх от управляващите. Властта беше употребена да плаши хората“, допълни Нинова. Според нея цялата държавна и общинска администрация по страх и по списък е гласувала за властта, защото ще си загуби работата, ако не го направи. „Развихри се ужасяваща компроматна война срещу опонентите, жлъч, омраза и насъскване на българския народ един срещу друг.

Управляващите опорочиха и тези избори. Сега искам да кажа нещо за всички ни – управляващи, опозиция, партии, извънпарламентарни и граждански сдружения. Уважаеми колеги, по предварителни данни има 400 хил. невалидни бюлетини, 15 % невалидни бюлетини. Още на първия ден след минаването на втория тур, отново ще поставим въпроса за машинното гласуване. Премахнахте го, за да фалшифицирате. 400 хил. гласа не са отчетени по ваша воля“, подчерта лидерът на БСП, цитиран от Фокус.

Според нея избирателната активност отново е ниска и това е удар срещу всички. „Замислете се върху това. Това е шамар за всички ни. За всички партии, за цялата политическа система и за статуквото. Ако не променим това, хората ще ни изгонят всички. Няма да правят разлика между управляващи и опозиция“, допълни Нинова.

По думите й това показва аполитичност, недоверие и апатия. „Накрая призовавам всеки свободен българин, който иска това да се промени. Злоупотребите на властта в избирателния процес могат да бъдат преодолени само с висока избирателна активност. Затова уважаеми българи, не стойте по домовете си. Как ще живеете утре зависи от това какво правите днес. Излезте и гласувайте. За себе си и за промяна“, каза Нинова.

ВСИЧКИ СТЕ МАСКАРИ !!!
КРАДЦИ,ЛЪЖЦИ и ПОМИЯРИ !
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЧЕ ЦИГАНСКА !
ИЗБОРИТЕ СЕ ФАЛШИФИЦИРАТ !!!

не е вярно нинова всичко се наглася и хората го знаят и за това не излизат да гласуват
а тези 400000хора дето са ходили и са пуснали бюлетината за какво е било

Такова високопроцентно безобразно мацало всред изборните бюлетини говори за нахалство, мръсотия, за пряка намеса в изборните резултати. Това няма да доведе до нищо добро. Предстоят извънцивилизовани напрежения, решавани силово. Власта няма да може да се справи. Това не биваше да се допуска.
!5 процента небивалица.

Подкрепям Мая тя е предизвикателство тя трябва да поведе България . Тя е харизма .това и е призвание . Кметското място за нея е играчка ще се справи честно и с любов към народа си .Тя трябва да стане не президент защото ще е в сянка . Народе изберете я не съм получила нищо от нея тя дори не ме познава .Не съм България но такъв лидер трябва. Нинова трябва да се махне от тази партия . Тя е унищожител и кой й дава думата

Не вярвам на Нинова и партията й. Те са в НС с лъжи, компромати и инструкции…

Във всяко село има поне 5/6такива клюкарки много си елементарна

Ti dolna Kyr….a , mrasna komyniaticheska marionetka ! Samo laji se balvat ot ystata ti i omraza. Ti si tasi preboiadisana maimyna , koiato sasdavaj omrasa i rasdelenie!!! Zasrami se i navedi glava i si pomisli, ti lichno na koi balgarin i pensioner si pomognala ili darila skradenite si ot naroda pari i zagrabeni firmi ot „privatizaziata“ navedi glava i se izvini na zelia balgarski narod che si mafiotka i lajkinia i kradla!!!!

7 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!