fbpx

Нинова от Парламента: Европа ни води най-бедни. Борисов казва: Забогатяхме!

Снимка архив

Декларация от името на парламентарната група на БСП представи Корнелия Нинова в Парламента току що, показа Канал 3.

„Борисов казва: Справихме се с контрабандата и я занулихме. Казва, че открива по два завода на ден. Европа казва – корупция, недостатъчната работна ръка отблъсква инвеститорите от България.

32,8 % безработица имате, казва Европа. Премиерът обаче: Българите забогатяха и за това почиват в Гърция.

Нашата отговорност е да назоваваме тези проблеми. Получихме отговор: Социалистите сеят омраза, жлъч. Предложихме алтернатива.

Ако Борисов беше дошъл тук днес, щяхме да искаме отговори защо след 10 години държавата е в това състояние.

Защо не признахте грешките си, г-н Борисов, на къде водите България. По оценките на Европа сме най-бедните, най-корумпираните, без достъп до здравеопазване, без качествено образование и лоша инфраструктура.“

Всичко е вярно. Коментарът на Нинова даже е много мек! Той подлуди един цял народ! Не мога да разбера здрави, млади,читави,умни хора – как търпите . Употрбявм думи в множествено число,защото ние сме възрастни,гладни и болни!

Захаринке кое е вярно според Нинова хем имаме 32 процента безработица хем няма достатъчно работна ръка И Захаринке ще се оправим след още някоя и друга година когато майката природа прибере и последния комунист

Възрастните гладните и болните са и с промити мозъци до там ви доведе вашата БКП

Как така Борисов подлудил цял един народ и същия този народ гласува за него и го избира?! Избира същият този Борисов, който ги подлудява, а за Корнелия-убаво АТА, никой не гласува, защото я харесват. Ха Ха Ха изборите са, за да се отчетат народните предпочитанията! Най-важната функция на Борисов е, че вече 10 години не допуска БСП на власт и благодарение на това вдигна България на крака. Факт!

Ало, анонимния! На вас все комунистите са ви виновни…като умре и последният комунист с кого ли тогава ще се оправдавате за нескопосаното ви управление, което прогони 2 милиона българи от родината и още толкова остави в България под чертата на бедността защото икономиката е срината, за беззаконието, на което не му се вижда края, за дебелашкото и просташко поведение, гарнирано с чувство на безнаказаност и величие, за популизма, което граничи с малоумие и безхаберие… с кого ли наистина…с извънземните сигурно?! Вслушайте се и четете докладите на другите в Европа белким прихванете и разберете за какво става дума всъщност…там не използват като аргумент комунизма, а политиката на силните на деня сега!

Това за 32 процента безработица го казват в доклада на ЕС, а няма работна ръка, защото никой не иска да работи за 500 лв. с

АБЕ,“АНОНИМНИЯ“,а обозначи се де…На колко ЯСЛИ и при кои СОРОСОИДИ,си на „ОКЛАД“, А ???

Г-ЖА НИНОВА Е АБСОЛЮТНО ПРАВО ЗА 10 ГОД УПРАВЛЕНИЕ БОРИСОВ СЕ ПРЕВЪРНА В УБИЕЦ НА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД! ДЕМОГРАФСКА КАТАСТРОФА / СПОРЕД НЯКОИ СПЕЦИАЛИСТИ ПОЧТИ НЕОБРАТИМА/ ; СРИНАТО ПОД ВСЯКАКВИ МИНИМАЛНИ НОРМИ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ; НАЙ-НИСКА ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ЖИВОТА; НАЙ-ГОЛЯМА СМЪРТНОСТ; НАЙ-НИСКА РАЖДАЕМОСТ СРЕД БЪЛГАРИТЕ/ ЗА МУРГАВИТЕ ЛЮБИМЦИ НА Б. Б. НЕ ГОВОРЯ -РАЖДАНЕТО ТЕ ПРЕВЪРНАХА В ПРОФЕСИЯ/ЗА КОЕТО ВИНАТА Е ПАК НА БАЩИЦАТА И НЕГОВОТО КОТИЛО КОИТО УМИШЛЕНО ДЪРЖАТ ТЕЗИ ХОРА ПО ГЕТАТА В ОСКОТЯВАЩА НИЩЕТА И НЕОБРАЗОВАНИ ЗА ДА БЪДАТ ЛЕСНО МАНИПУЛИРУЕМИ. РАЗБИРА СЕ ОГРОМНА ВИНА И ГРЯХ КЪМ ТАЗИ ОБЩНОСТ ИМА ХЕЛЗИНСКИЯ КОМИТЕТ НПО-тата И ПРОСЛОВУТАТА ЕВРОПА !бЕЗРАБОТИЦАТА Е ГОЛЯМА;РАБОТОДАТЕЛИТЕ НЕ ИМ СЕ ПЛАЩА;МЛАДИТЕ И КАДЪРНИТЕ ОТИВАТ НА ГУРБЕТ;ТЕЗИ КОИТО ОСТАВАТ СА ИЛИ НЕОБРАЗОВАНИ ИЛИ ВЕЧЕ ХОРА НА ВЪЗРАСТ КОИТО НЯМАТ ФИЗИЧЕСКАТА ВЪЗМОЖНОСТ ДА РАБОТЯТ. НЕКА ПОДКРЕПЯЩИТЕ БОРИСОВ СИ СВАЛЯТ РОЗОВИТЕ ОЧИЛА И КАЖАТ КОЛКО УЧИЛИЩА СЕ ЗАКРИХА ПОСЛЕДНИТЕ 10ГОДИНИ? КОЛКО СЕЛА СА БЕЗ ЖИТЕЛИ ИЛИ С ПО 1 ; 2- ДО 10 ЧОВЕКА?ПРЕСТЪПНОСТТА Е УЖАСЯВАЩА; НОВИНИТЕ ГЪМЖАТ ОТ УБИЙСТВА ; САМОЗАПАЛВАНИЯ; САМОУБИЙСТВА. АКО БЕШЕ ЖИВ КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА ПАК ЩЕШЕ ДА РАЗВЕЕ ОНОВА ЗНАМЕ НА КОЕТО С ЧЕРНИ БУКВИ ПИШЕ:“ ТЕ ПОГРЕБАХА БЪЛГАРИЯ!!!“

БАЧОТО !Ако “ анонимният“ е прав защо си крие името идиота смотан ? Ей такива анонимни боклуци избират боклуци за да ни управляват !

така се купуват избори като него и така се печелят, вероятно не мислиш, че наистина гласуват за него

И двете неща са верни,че имаме 32 % безработица и нямаме достатъчно работна ръка,тъй като голяма част от тези 32 % са неграмотни.Няма как неграмотен човек да го включиш в работен процес.

Ей тъпако , България ще се оправи , когато се надигнете и си извоювате правата , Боклуци нещастни.Тук по мреежите с лаене няма да стане , майка ви сбърканяци.

С нищо не са се справили ,още повече че безработицата от 32,8% е при положение ,че близо 3 млн.българи са мигранти , ами ако бяха тук , колко процента щеше да бъде безработицата – може би над 60% ? Ами доходи ,пенсии ,здравеопазване ,образование ,социална политика ,обезлюдяване ,най-ниска раждаемост , най-висока смъртност ,най-голяма корупция на всички нива , най-раздута никому ненужна и НЕ работеща администрация , почти никакви чужди инвестиции, най-високи парт. субсидии ,най- многоброен НЕРАБОТЕЩ парламент , КОЙТО НЕ НИ ТРЯБВА /при положение ,че тук са оставали под 5 млн българи и ни устройва само един минист. съвет ,КОЙТО е с 7-8 обединени министерства , а не 17 както в момента ,защото сме колкото една европ. столица ,а тя се управлява само от КМЕТ / например ЛОНДОН , който е около 8 млн и КМЕТА му пътува с МЕТРО до работното си място ! И още Бойко дали си вярваш ,защото ако е така трябва да се лекуваш , тъй като НИКОЙ от нас НЕ ТИ вярва ? А бе човеко , ти 2 обществени тоалетни не откриваш дневно ,камо ли по 2 завода дневно ! ХА ХА ХА Кого лъжеш – единствено и само себе си и много скоро ще се сгромолясаш ! Защото ,ако тука ласкателите не смеят да ти се опълчат , за да не им изстине стола ,а не защото мислят , че си успял политик или пък ,че те обичат и ще се жертват за тебе , аааа нееее , просто за момента ги устройва да лапат покрай тебе , дори както се вижда много повече и от тебе ,но това пак е голям твой минус , защото Бойко ти сам много си си повярвал и летиш , но скоро ще разбереш , че да летиш без крила е пагубно , защото все още на хората Господ не е дал крила и Борисов така ще се забие в майката Земя , че сам ще се погребе ! Само едно негово изказване е вярно и то е – ЕВРОПА НИ ГЛЕДА !!!! Прав си Бойко , само ще добавя – ТЯ ОСВЕН ,ЧЕ НИ ГЛЕДА И НИ И СЛУША , КАКТО И ЦЕЛИЯ
СВЯТ ! И МНОГО СКОРО ИДВА ВИДОВ ДЕН ! ЕВРОПА И СВЕТА ЩЕ ТИ ГО КАЖАТ ПРАВО В ОЧИТЕ – ,,ЦАРЯ Е ГОЛ,, /защото ти завоалирано не го разбираш/ !!!! ТОГАВА И ГОСПОД НЯМА ДА ТИ ПОМОГНЕ И ПРОСТИ , ЗАЩОТО СИ РАЗПЛАКАЛ – майки ,деца ,старци, болни ,здрави и затрил хиляди съдби , така че от НАС прошка НЕ чакай !!!! ОЧАКВАЙ ТИ , ОБКРЪЖЕНИЕТО ТИ И ВСЕКИ , КОЙТО е работил против или ощетил българите БОЖИЕТО ВЪЗМЕЗДИЕ !!!! Мммдаааа !!!!
Знаеш ли Бойко , ако имаш желание, давам ти право на отговор /но не лъжи като в ТВ/ !
КОЕ НИ Е ЕВРОПЕЙСКОТО ЗА БЛИЗО 17-18 г. в ЕВРОПА ?!?!

Р.Р. – КАТО С ГЕРБ ПОСЛЕДНИТЕ 10г. ?!?! Защото аз се сещам само за две ,но те не са в твой плюс – 1. от над 7 млд в БЪЛГАРИЯ едва ли са останали 5 млд.и половина и 2. само тук в България гласуват мъртъвци ?!?! Но ако ще говориш , говори само за ГЕРП , защото не си говорител на другите партии , а и те не са те упълномощили да ги представляваш !!!!

Страшно е да усещаш , че губиш кокъла……
Всички много добре знаят резултатите от
изборите….Всички знаем , че те бяха удурдисани
по всевъзможни начини и за това някои озлобяха
Може да не ни харесва истината , но тя все някога
ще излезе на яве и ще има хора на които явно
ще им загорчи !!!

Е,тогава ще вържем и ще цъфнем!!!

Пак в стила на Вихрогон Корнелия е заковала и погребала Бойко.
Господа това със заковаването , погребването и закопаването стана на 26 май 2019 г. Народа каза ,че комунистите вече 10 години не са алтернатива и не може да им се вярва.

За съжаление там ред няма ,моли господ да не прибере теб по рано.Защото каквото пожелаваш това и получаваш.

Монке, което и е на БГ вдигнато на крака? Що говорите глупости? Сигурно са ви издействали някоя службичка от ГЕРБ за да говорите така. Нали едно от условията е да пишете по някоя дивотия по социалните мрежи от време на време. И кае е факт както се изразихте? Обезлюдените села ако имате предвид, да факт са. Чудовищната корупция, изключително лошото образование и здравеопазване и те са факт. БГ без армия? Също факт. Сделка за самолети, която и малоумен би отказал заради невероятно неблагоприятните условия. Това е все едно да отидеш на пазара за зеленчуци и да избереш най-калпавата стока за 5 пъти повече пари. Това най-вероятно ще стане факт скоро. Да изброявам ли още? Това, че няколко хиляди богопомазани и закриляни поддръжници на властта са се облажили и демонстрират по-добър стандарт не означава, че повечето хора не живеят в мизерия. А вие или сте платен трол или сте просто глупава.

Тиии тъп ли си бе??? Амии тези два милиона и половина които са зад граница дефакто за България са безработни!!!! Я си представи че се върнат в България къде ще отиде процента на безработицата и дали Тиквата ще се бие в гърдите тогава????

Г-жо Нинова по ваше време да не бяхме по богати от сега? Времето на Жан Виденов.Времето на батко и братко.Несте се върнали още в парламента и отново оставки. Вземете и свършете вече нещо полезно .
.

Анонимния ,вижда се,че си от уялите се!Скрий се,че му пусна от наглостта ви!

И ВИ Е ТЪЖНО ЗА КОМУНИСТИТЕ МАКАР ЧЕ ВИ ЛЪЖЕХА И ВИ ДАВАХА ТРОХИЧКИ

СЪЩАТА БЕШЕ И ПРИ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ НА ТОДОР ЖИВКОВ ,НО НЕ СЕ ПУБЛИКУВАШЕ НИЩО ВСИЧКО СЕ ПАЗЕШЕ В ТАЙНА НАЛИ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕМ КОМУНИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА А ПРИ КОМ(УНИСТИТЕ ЛОША НЯМА В КАВИЧКИ
А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО РАБОТАТА – РАБОТА ИМА КОЛКОТО ЩЕТЕ НО НЯМА КОЙ ДА РПАБОТИ ЗАЩОТО МЛАДИТЕ СА МЪРЗЕЛИВИ И КИСНАТ ПО ЦЯЛ ДЕН ПО КАВЕНЕТАТА И АКАТ МАМА И ТАТЕ ПЪК И ДЯДО И БАБА ДА ДАДАТ НЯКОЙ ЛЕВ ЗАДА ГОПРАХОСАТ ПО ЧАЛГОТЕКИТЕ А ЗА ПОГРЕБВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ СЕ СЪРДЕТЕ НА ИВАНЧО КОСТОВ КОЙТО ВИ ИЗЛЪГА А НЕ НА БОРИСОВ НИКОЯ ПАРТИЯ НЕ Е НАПРАВИЛА ДОСЕГА ТОЛКОВА КОЛКОТО БОЙКО БОРИСОВ –ДАЛИ ЦАРЯ, ДАЛИ СТАНИШЕВ И ТРОЙНАТА ТОГАВАШНА КОАЛИЦИЯ СЕГА КОМУНИСТИТЕ ЧАКАТ КАТО ЧАКАЛИ ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА ЗАДА МОГАТ ДА ГУШЯТ ОЩЕ ПО ЯКО-НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ НЯМА КОМУНЯГА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ КОЙТО ДА НЕ ПРИТЕЖАВА ГОЛЕМИ ФИРМИ ПОЗАМИСЛЕТЕ СИ НЕДЕЙТЕ ЛАПА МУХИ-УЖ СТЕ НА ВЪЗРАСТ А СТЕ МАЛОУМНИ ЗАСРАМЕТЕ СЕ ТЪГАТА ВИ ПО КОМУНИЗМА НЯМА ДА ВИ ДОВЕДЕ ДО НИКЪДЕ

АМИ КАК ЩЕ СВЪРША НЕЩО ПОЛЕЗНО КАТО СА НЕКАДЪРНИ ИСКАТ САМО ДА ЛАПАТ И ЗАТОВА ТЪРСЯТ ВЛАСТЩЕ УВЕЛИЧАТ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ И ЩЕ ЗАКОПАЯТ СТРАНАТА ОТ РАЗ

Монке ,то бива простотия бива, ама при теб е в излишък ! Кой освен мъртвите избиратели и промитите мозъци като тебе гласува за гроб ? И къде я видя тази просперираща държава ? Тя сиромашката едва се крепи заела първите места по беднотия , смъртност,неграмотност корупция ,цензура на медиите и т.н.!

Захаринка Е Захаринка а ти кой си. Децата ни ,които са в чужбината в България какви са – безработни или не. Или заради статистиката могат и да са тук за 500- 600 лева

Кире, не си добре. За троХичките . Здравеопазването.образованието, кръжоци,занимания спорт санаториуми – всичко беше безплатно.Ако сега ни ги даваха тези троХички никой нямаше да има претенции за западните заплати
и

ПРЕДИ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ПОЧЕТОХ МИЖЕРТВИТЕНА КОМУНИЗМА В БЕЛЕНЕ ,НИНОВА КАДЕ БЕШЕ ДА СИ КАЖЕШ МНЕНИЕТО ,КОЛКО ПЪТИ СИ ХОДИЛА НАЧЕРКВА ,ЗАЩО СИНА ТИ НЕ УЧИ В РУСИЯ А Е В САЩ , ЗАЩО МЪЖЪТ ТЕ ТЪРПИ ОЩЕ ИЛИ И ТОЙ Е КАТО ТЕБ , КУХИ ЛЕЙКИ,

Навярно сте ммного млад, затова Ви е простено.Другото е неприличен жаргон.

32 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!