fbpx

Нинова от парламентарната трибуна: Настояваме Борисов да дойде и обясни договора за Ф-16!

В началото на пленарното заседание социалистите предложиха ратификацията да се предава по БНТ и БНР, мнозинството отхвърли това, пише epicenter.bg

Премиерът Бойко Борисов да дойде в парламента, когато се обсъжда ратификацията на договора за закупуване на изтребители Ф-16 от САЩ.

За това настоя от парламентарната трибуна лидерът на БСП Корнелия Нинова.

„Днес ще ратифицирате един ключов договор, сложен договор от военно-техническа и финансово-икономическа гледна точка. За военно-техническата експертиза ще говорят експертите, но вчера министър-председателят направи едно скандално изказване – признание. Ако не сте го чули, Бойко Борисов каза – „Аз лично настоях да платим веднага!“, започна изказването си от парламентарната трибуна лидерът на БСП.

„Искаме да дойде в парламента и да заяви това тук пред нас. Както и да отговаря на въпроси кой го е упълномощил да поема такива ангажименти. Това може би означава, че американската страна не е искала плащане веднага“, продължи Нинова.

„Предстои ни актуализация на бюджета. Министър-председателят изрече една лъжа вчера – че ще плащаме веднага, защото правителството е събрало пари от контрабанда и от борба със сивата икономика. Имам въпрос към господин премиера – тогава защо се налага парламентът да актуализира бюджета и правителството да взима заем. Очевидна парите не са от борба със сивата икономика и от контрабанда. Мисля че в най-висока степен в този момент отговорността лежи върху раменете на министър-председателя, особено след това скандално изказване. За еднолично решение да се плати сделката сега и веднага накуп! Настояваме да бъде извикан и да отговаря на въпросите на депутати от „БСП за България“, каза още лидерът на БСП.

В началото на пленарното заседание социалистите предложиха ратификацията да се предава по БНТ и БНР, мнозинството отхвърли това.

Кури каза ли му през кой вход да дойде,.Да не се появи от задния вход като вашия Орешарски и вратата да се окаже заключена.

Стига глупости.Орешарски, Борисов всеки харчи чужди пари с лекота.
Искам да ме питат когато харчат от моите пари.

Стига глупости.Орешарски, Борисов всеки харчи чужди пари с лекота.
Искам да ме питат когато харчат от моите пари.

По добре не говорете нищо. Някой може ли да каже защо са ни изопчо самолети.

Ближете задниците на турците, а купувате самолети, с кой се гласите да воювате бе ? Отговорете на хората които ще платят всичко това. Защо е това въоръжаване. За КОМИСИОННИТЕ!!!

Защо ни са новините на турски език по централата тв? Къде са ония патриотите? Трайкате си . Всички сте продажници. На всякъде турски сериали. И всякакви такива идиотщини. Какво самолети? Вие не виждате ли че държава вече няма? Какво и от кой ще защитавате? България вече я няма. Нямаме чест и достойнство като българи щом допускаме това да се случва години наред като компромис за гласовете на продалите се българи на турската вяра. И кой го прави това в името на властта,само и само да се докопат до властта влизат в коалиция с турци и цигани ? Кой?Мръсните комуняги !

6 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Покрай Капките Джулиана Гани стана диджей

„Като две капки вода“ помогна на единствената участничка, която не е професионална певица или актриса, да добие популярност и повече хора да видят способностите й. Досега тя се представя повече от добре. Липсата на умения компенсира с много старание и упорита работа. Трудното е, не просто да изпееш или да …

Блиц Новини
Животът на Роси след „Бригада нов дом“

Кадро БТВ Доста коментари се изсипаха по майката с три деца, герой в последния епизод на „Бригада нов дом“. Намериха се хора, които да я критикуват за състоянието на дома й, но масово зрителите бяха възхитени от силата и борбеността на Росица. Това рамо, което жената получи с ремонта на …

USA news
A raw foodist from Russia fed his baby sunshine and it was gone in a matter of days

A raw foodist from Russia fed his baby sunshine and it was gone in a matter of days 44-year-old Maxim Lutii, an influencer and blogger, admitted to the court in Sochi, Russia, that he is guilty of the death of his one-month-old son Cosmos. Maximus Lutius wanted to raise his …

error: Content is protected !!