fbpx

Нинова опъна нечувана софра в парламента! Цветанов пък ѝ направи най-милия и неочакван подарък! (снимки)

www.blitz.bg

Лидерката на БСП Корнелия Нинова опъна доста обилна трапеза в стаята на червените в парламента. Повод за сериозната гощавка се оказа рожденият ден на водача на опозицията в парламента.

Репортер на БЛИЦ улови Нинова в доста приповдигнато настроение. С широка усмивка и добро настроение лидерката на социалистите приемаше поздрави от колеги от партията й по повод 50-годишнината й.

Освен нейни съмишленици, които да й честитят празника и да я зарадват с огромни букети, Нинова получи поздравления и от председателя на ДПС Мустафа Карадайъ.

Военният министър и вицепремиер Красимир Каракачанов също намери свободно време и се измъкна от горещите страсти в парламента, където извънредно бе поискано да се появят и премиера Бойко Борисов и президента Румен Радев. Каракачанов също отправи куп пожелания към Нинова.

Най-голям интерес обаче предизвика появата и жеста на председателя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. Макар и често пъти да спорят ожесточено в пленарна зала Цветанов подари на Нинова не огромен букет, а един гербер – символ на партия ГЕРБ.

Освен това Цветанов не забрави и да нацелува опозиционната лидерка, която бе видимо доволна от случващото се.

Най-голям интерес предизвика подаръкът, който Цветанов даде на Нинова. Той й подаде бял плик, в който имаше… пет хиляди лева.

По думите му парите са за благотворителна кауза, за която Нинова да ги дари.

След това и Цветанов, и всички гости на Нинова се отдадоха на гощавка от сериозната трапеза, която тя бе подготвила, а самата лидерка на БСП продължи да приема поздрави за рождения й ден.

 

Браво ! Сега разбрахте ли, че всички са от едно котило. Няма сини ,зелени , червени, няма бомбета, каскети и чалми. Всичките глозгат нашия кокал и не го пускат. За всичко са се разбрали предварително, а приказките от требуната са само за парлама. Затова трябва да са 120 парчете с максимум два мандата и да си ходят. От такива оядени, нагли закускаджии не чакайте национална политика, дипломация и ред. Само авантата е гарантирана. Плюскането му е майката, дали в някой курорт или в Парламента, няма значение.

От тридрсет години насам са едни и същи с една ефинствена цел собствена изгода и облага без да ги интеррсува държавата и народа на фона на мизерията на народа и разрухата на държавата идеално се пасваотрупаната маса с изисани деликатеси и щасливи партийни особи от различните партии сини,червени ,зелени кафяви и каквито ви дойде на умъ са едно цяло артисти от един и същи театър с различни роли кога най после народа българи ,турци,цигани и всички останали заедно ще се освободим от партийното робство от партийните вериги.

Точно така е и дано най после на всички да са разбрали.

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!