fbpx

Николина Ангелкова за „Апартаментгейт“: Не сравнявайте цени! Всяка сделка е индивидуална! Не съм виновна, че родителите ми са богати

Министърът на туризма Николина Ангелкова гостува в студиото на Нова тв, за да коментира обвиненията срещу себе си по схемата „Апартаментгейт“. За участието й в сделките говори Валери Симеонов.

„Не съм очаквала, че такова внушение ще бъде направено от Валери Симеонов.

Апартаментът, за който той говори, е закупен през 2008 година със средства от моите родители на мое име – била съм в частния бизнес с високоплатени ръководни длъжности. От 1991- 92 година родителите ми се занимават с частен бизнес – винаги декларираме доходите си.

Другият ми имот е на името на дъщеря ми от моите родители. Това, че родителите имат възможност не смятам, че е нещо нередно.

Аз като юрист и човек в тази сфери се основавам на факти и документи – ето ги!

2008 имотът е закупен на груб строеж. Аз не съм била в политиката тогава. Винаги сме правили в нашето семейство пазарна оценка на имота.

В нотариалния акт винаги се записва каква е данъчната оценка на имота.

2011 съм встъпила в публична длъжност и съм декларирала в сметната палата имоти, лек автомобил. Мога да докажа всеки един лев, който съм похарчила.

Всяка сделка е конкретна, не може под общ знаменател, за това не може да се сравняват цени за политици и за граждани. Има различни степени на продажба според индивидуалността, някои ползват по-скъпи материали, други – по-евтини.

Но всяка година в началото на туристическия сезон има емоции.

Ние от ГЕРБ сме с висок морал, важно е да спазваме закона, не знам защо коалиционен партньор на ГЕРБ създава това настроение. Редно е той да обясни какъв е неговия интерес – към поста ми или към мен. За мен е важно сезонът да е силен!“

Аааа , ами така кажете бе , че цените за политици и цените за граждани са безобразно различни ! О Росинант , добре че беше ти ,за да потвърдиш нашето съмнение ,че в България от близо 10г. има ДВОЕН СТАНДАРТ за всичко ! ,,Благодарим,, , че благодарение на ниското ти чело , се убедихме още веднъж , че за нищо НЕ ставате ,освен за едно – ,,усвояване,, по-много и от всичко ! От ден на ден повече затъвате в ла*на и е време скоро НИЕ – РАБОТОДАТЕЛИТЕ ВИ – ДА ПУСНЕМ ВОДАТА !

Я прочети пак, че нещо не си разбрал…Разликата политици-граждани я правим НИЕ, а тя казва,че всяка сделка си се договаря- според степента на завършеност, цената на вложените материали,спазен срок или не … и т.н.

как пък неините родители били богати ами мойте и те имат по 40 години стаж и пак имаме една къщица и то изплатена със заеми и аз имам собствен бизнес ама работим само за да отцеляваме аз лично кво да оставя на моите деца …. тръгнала да говори глупости АЛООО елате в реалния свят господа попитици.

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

USA news
Horoscope for April 25 Thursday: Do not enter the Internet zodiac

Libra should not go online today. Here is the horoscope of the „Llama“. Aries Not a bad day, largely conducive to the fulfillment of your wishes. Doubts are possible in the morning, but there will be no trace of them before lunch. This is a good time to systematically expand …

Блиц Новини
Наско от Б.Т.Р. разкри голяма драма с Ал Бано в „Капките”

кадри Нова телевизия Моментът, в който знаменития италиански певец Ал Бано излезе да пее със своето копие в „Като две капки вода”, ще се запомни като един от най-силните в този сезон на шоуто. В интервю за сутрешния блок на Нова телевизия обаче Наско от Б.Т.Р. разкри, че дуетът между …

error: Content is protected !!