fbpx

Николета Лозанова празнува рожден ден като малка сватба

Николета Лозанова навърши 32 години с умопомрачително парти в най-луксозния нощен клуб в София. Събитието се превърна в основна тема на разговори и коментари за българското светско общество поради своя мащаб и размах. Всъщност малцина са родните звезди, които могат да си позволят толкова скъпо и класно парти за своя рожден ден, пише Флагман.

Bedroom premium club бе напълно преобразен в приказно ледено кралство от седеф, сапфири и диаманти. Ето и ексклузивни детайли от вечерта, за която всички говорят.

Гостите на тайното парти получават своите покани по крайно необичаен начин – под формата на сладкиш с надпис „Kiss me on my birthday. Eat and keep the secret“. Самата Николета настоява никой от гостите да не разкрива предварително за събитието. Списъкът с поканени е точно 77. Каква е символиката на тази цифра обаче остава тайна.

Не е тайна обаче, че за вечерта са поръчани над 100 литра луксозно френско шампанско, което е било основният акцент на събитието. Кетърингът е прецизно селектиран с изискани гурме деликатеси, повечето от които с любимия на Николета бял трюфел „Алба“.

Тортата е истинско произведение на изкуството, която е висока над метър и тежи 15.400 кг. За нейната изработка са били нужни над 12 часа, а в основата си съдържа вариации на скъпоценни камъни.

Сред гостите на Николета са Жени Калканджиева, Мартин Карбовски, Андрея, Христо Сираков, Ванко 1, Тита, Папи Ханс и Златка Димитрова с официалната си половинка Кирил Танев.

По време на вечерта Николета сменя три тоалета от Haute Couture 2020 колекцията на любимия си дизайнер Филип Плейн.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

Блиц Новини
Проф. Рачев: Хората тръгнаха по любимите ми камизолки заради температурите

Кадри БТВ Няколко дни с високи температури напомниха, че лятото не е далеч, но циклон ни върна в реалността като понижи температурите, дори и под обичайните за това време на годината. Динамично и хладно време, паднаха хубави валежи точно където трябва. Вече не се притесняваме за туризма по черноморието. Как …

error: Content is protected !!