fbpx

Николай Банев изригна от килията срещу Слави Трифонов

novini.bg

Арестуваният бизнесмен Николай Банев изригна с гневен пост срещу шоумена Слави Трифонов. Повод за това стана снощния брой на „Шоуто на Слави“, където в актьорската вечер бе иронизирана съпругата на олигарха – Евгения Банева.

Публикуваме статуса на Николай Банев:

„Шоуто на “Слави” Тайна е за голяма част от българската интелигенция, че шоуто на Слави Трифонов отдавна се е превърнало в “Шоуто на Слаби”. Шоу на “псевдонародно” ниво, шоу – нискобюджетен миш-маш от любимите преди петдесет години скечове на буфосинхронисти, циркови клоуни и имитатори. Така е, защото голяма част от интелигенцията превключва канала, когато види “родолюбивата”, все по-угодническа и все по-всеядна физиономия на недопуснатия до политическата глутница Шоу-Кумчо-Вълчо.

“Институцията” Слави Трифонов институционализира през годините поръчката като “остен на бутафорния водевил”. Институционализира остатъците от художествената самодейност като “еманация на словоблудството”, на бездарното принизяване на националните художествени и интелектуални достижения до равнището на сватбарска трупа, преповтаряща поръчковия си репертоар до втръсване. Няма как да бъде иначе.

Разбирам го г-н Трифонов. И на него не е лесно. Той разбираемо предпочита бодливото ветрило на “народната любов” пред аналната вибрация на следствения арест. Но от следствения арест ще припомня на г-н Трифонов: “Неведоми са пътищата божии.” Вече сте по-трудно пластичен, уважаеми! Все по-трудно ще можете да съчетавате приятния бриз на ветрилото и привеждането пред бодлите му.

Искам да продължа с “шоуто” и отношението на нашата журналистика към Евгения Банева. Всъщност то (отношението) е по-унизително от привежданията на Слави Трифонов. Майка на три малолетни деца. Обществено известна с пиперливия си език, еманципирана жена. Свободна в мислите и изказа си. Свободна като дух, но не и физически. От 2014-та година Евгения Банева е арестант, не от 26.10.2018г. Арестът в “луксозните” условия на дома си. Защото четири години Евгения Банева е в ареста на заключената воля; на бездействието на полицията, следствието, прокуратурата, Съда. Не мисля, че много български юнаци биха издържали на подобен геноцид: Непрестанен телефонен тероризъм Трошене на служебни автомобили Палежи и пиратки в офисите ѝ Палежи на дома ѝ, в София, Напълно изгорял домът ѝ в Русалка, Унищожени кей и басейни в “Русалка”, Подпален ресторант в Русалка, Пладнешки грабеж на къмпингите около Созопол и заграбено цялото имущество в тях. Заграбени над 400 дка земи на Иракли, Пълно изгаряне на служебните ѝ автомобили. Да продължавам ли с последствията на непривеждането на Евгения Банева?

Ще припомня само на г-н Трифонов, че условията в сегашния арест на Евгения Банева не са повод за хумор. Тук дори красивия, прераждащ хумор е неуместен. Условията в новия ѝ арест имат обаче и предимства. Поне в някаква степен повишават нейната физическа безопасност: Сега поне за тази безопасност не се грижат частни гардове, а гардове под държавен пагон. Но дали вярва в държавата Евгения Банева? Едва ли “свободните” журналисти, респективно – г-н Трифонов ще имат смелостта да я попитат. От страх да не прихванат вибрацията на а***ната арестантска зараза. Я, по-добре, г-н Трифонов да продължава да води високо-патриотичното си евнухско шоу. А журналистите да се занимават с по-лицеприятни и по-безопасни теми. The show must go on!!!“, написа арестуваният бизнесмен.

Кога ще ми платиш заработеното от мен към твоя завод Полимери

Браво на тоя пич! Направо му е отвинтил тиквата! И за разлика от учиндолския селяндур, Банев, освен всичко друго, е и перфектен пианист и музикант. Умения, които е придобил като хоби! Но понеже е кадърен, е пет пъти по-добър от Трифонов в това отношение. Защото има качествени гени дадени му от майката Природа!

Банев и Банева може да са всякакви,но си има компетентни органи да отсъдят техните деяния.А това ШОУ освен да се гаврят с хората друго незнаят.ИЗЧЕРПАХТЕ СЕ ВЕЧЕ.Едно и също та чак банално.Не е луд който изяжда една баница,луд е който му я дава!!

Баневи не желая да ги коментирам, защото да коментираш някой който под арест е все едно да биеш вързано куче.Немога да отрека обаче, че този палючо , ще си намери майстора.Едиин(немога да го нарека мъж) който е отритван по най-подигравателен начин и то няколко пъти и то публично от жени е мноооооого под нивото ми.Ако мене ме отритне жена, ще ми е мъчно, ще ми е криво, ще ми е трудно, но никога няма да посмея да се подигравам на когото и да било, за каквото и да било.На този -Станислав Тодоров Трифонов на лицето му ясно е изписано що за гад е.Човек който открито плака за убити хора, явно припознати за мутри и бандити какво да му коментираш.Просто неприятник във всяко едно отношение.

Няма ли да свалят този палячо и КЛОУН от екрана непоносим е. 20 год.на екрана..до кога?

5 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!