fbpx

Не слагайте огледала на тези места в дома, в противен случай ви чака нещастие, безпаричие и проблеми!

Трудно е да си представим жилище, в което да няма огледала. В далечното минало обаче хората са се справяли и без тях. Сега обаче те толкова много са навлезли в ежедневието ни, че даже някои от нас си го носят и в джоба или чантата.

Огледалата обаче не изпълняват само полезна функция. Те са и вътрешна украса. Този предмет от домакинството обаче се свържва с мистицизъм и паралелния свят.  Ако вярвате в тези неща, то е редно да ви кажем кои са шестте места, на които в никакъв случай не трябва да позиционирате огледалата в жилището си.

Огледалото е проводник на сила от друг свят. Много зависи на кое място ще бъде поставено, защото може да носи съответно положителна или отрицателна енергия.

Ето кои са най-лошите места за поставяне на огледала.

Спалня

Желанието за разширение на спалнята в малък апартамент е напълно разбираемо. В народните поверия обаче се казва, че огледалото не трябва да се позиционира в помещение, където хората си почиват. Според Фън Шуи хората се освобождават от отрицателна енергия по време на сън, ако обаче има огледало наблизо, тази енергия се отразява в него и се връща, без реално да открие изход.

Прозорци и врати

В никакъв случай не трябва да поставяте огледалото срещу врата. Имайте предвид, че не е добре отражението на прозореца също да се вижда. Поверието гласи, че вратите и прозорците, които попадат в отражението, носят само отрицателна енергия в къщата – отблъскват просперитета, успехите и щастието.

Отрицателни места

Ако често се карате на място, което се вижда в отражението на огледалото, то то събира отрицателна енергия, която се връща и стои обратно в дома ви. Добре е пред огледалото да се усмихвате.

Работно място

Забравете за огледалата на работното място. Да, някои от вас сигурно се чувстват много красиви и искат да се оглеждат честичко, но това може само да привлече по-тежка работа и повече отоворности и ангажименти. За жалост това обаче не е обвързано и с увеличение на финансите.

Кухнята

Не е добре огледалото да е позиционирано например срещу готварска печка или в кухнята. Когато готвите, вие губите енергия. Хубаво е да сложите огледалото срещу масата, на която вечеряте всички, като семейство. Така ще привлечете щастие и късмет в живота си.

Огледало, гледащо към друго огледало

Огледалата отварят портал към друг свят, законите в който се различават от нашите. Опасно и рисковано е да слагате две огледала едно срещу друго. Тогава има риск от неуспехи в живота на вас и семейството ви и дори влошаване на здравето.

Ако сте счупили огледало, то в никакъв случай не трябва да се оглеждате в него. Не чакайте лошото и то няма да ви се случи./jenata.blitz.bg

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Огромен гаф при въпрос за 3000 лева в „Стани богат“

Кадри: бТВ Рентгеновият лаборант Павел Антонов продължи играта си в „Стани богат“, но последния въпрос, който му бе зададен от Ники Кънчев поради много дискусии. За 2000 лева Павел бе попитан: „Коя легенда на Формула 1 създава нискотарифна самолетна компания, докато е действащ пилот“? – Михаел Шумахер, Аертон Сена, Ники …

Блиц Новини
Разкошен дом показа Таня Боева в Черешката на тортата

Кадри Нова ТВ Новият сезон на готварското шоу „Черешката на тортата“ стартира с поп фолк изпълнителката, ослепителната Таня Боева. Шеф Манчев смени Виктор Ангелов на екран и сега ще гледаме как неговите избранници се справят в кухнята, а също и като домакини. Боева посрещна своите гости в уютния си дом …

Блиц Новини
Едва 3000 души получиха еднократна помощ

Малко е известно сред българското население, че съпругът, съпругата или децата на починал осигурен имат право на еднократна помощ, отпускана от държавата. „Право на еднократна помощ при смърт на осигуреното лице, съгласно Кодекса за социално осигуряване (КСО), имат неговите: съпруг (съпруга); деца; родители. Децата на починалото лице имат право на …

error: Content is protected !!