fbpx

Не се поддавайте днес на съмненията, ето съветът на астролога за всяка зодия

lamqta.com

Овен 
Днес във вашите отношения започва нов етап. За нивото на неговата глобалност , както и за продължителността му, е трудно да се съди. Само че този ден еднозначно ще стане още едно стъпало към Вашето общо щастие, в каквото и да се заключава то. Постарайте се да направите всичко правилно и разумно.

Телец

Можете да изживеете живота си само по един начин – като постъпвате правилно. Спазвате правилата, довършвате всичко, с което се заемете и уважавате всяка изпречила се на пътя Ви персона точно толкова, колкото заслужава. По тази причина когато получите новини за нещо, на което толкова много сте разчитали, че даже сте се страхували да го споменете на глас, не трябва да се учудвате. Заслужили сте го и затова се наслаждавайте.

Близнаци

Спомнете си за Вашата първа любов или за приятел от детството. Ако у Вас са се запазили координатите на тези хора, позвънете или им напишете. Те имат такава заслуга за живота на Вашата личност и са направили толкова много, за да станете това, което сте! Станете за тях приятна изненада, вест от миналото и усмивката на този ден.

Рак

Кога за последен път сте чели интересна книга? Защо не се обърнете към приятели, на вкуса на които може да се доверите, и да се посъветвате с тях, като ги помолите да Ви препоръчат някое и друго произведение? Или си изберете нещо от класиката, която се смята такава не просто така, а защото тези книги наистина са хубави. А след това си направете голяма чаша горещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили именно така.

Лъв

Днес Вашият любим човек ще си признае, че от край време не му е харесвало в противоположния пол някакво качество, което съвсем буйно разцъфтява у Вас. Оказва се, че точно Вие сте го накарали да погледне на това качество по друг начин. Може да бъдете поласкани.

Дева

Лошата новина е, че се движите по минно поле, а добрата – че посоката е правилно избрана. Включете бдителността и наблюдателността на пълна мощност, и се дръжте колкото е възможно по-далече от всичко, което напомня суета и прибързаност, и бавно се придвижвайте напред към целта. Сложно ще се подреждат и отношенията Ви с близките, на които днешното Ви поведение ще се струва до голяма степен странно. Впрочем, всички ще Ви разберат правилно, ако не пожалите време за подробни и многократни обяснения. На помощ може да разчитате през втората половина от деня, и то – от съвършено неочаквано място…

Везни

Определено може да се каже, че днешният ден е много подходящо време за всякаква неформална дейност, която не изисква спазване на строг регламент и не предполага поемане на голяма отговорност. Заниманията, изискаващи активизация на въображението и нешаблонно мислене – напротив – могат да се окажат приятни и продуктивни. Не може да се каже, че това е най-подходящия момент за търсене на лекар, посещение на медицинско учереждение или начало на нов курс на лечение. Не са изключени проблеми с храносмилането.

Скорпион

Ако говорим по същност, целият Ви живот е основан на способността Ви да водите преговори. Малко отстъпвате, малко Ви остъпват, и постигате взаимоизгодно съглашателство. Днес един от преговорите, които водите, ще изгуби баланс. Ако Ви се струва, че жертвате прекалено много, надигнете глас. Ако се върнете на масата за преговори, имайки в главата потенциално решение, напълно вероятно е, втората страна да изрази желание за повторно обсъждане, за да стигнете до положителен резултат.

Стрелец

Завоюването на човека на Вашите мечти, отива към своя край. Скоро той ще се предаде на милостта на победителя и ще живеете, както се казва, дълго и щастливо. Само си помислете: когато тази мечта се сбъдне, няма ли да Ви стане скучно да живеете? И може би не си заслужава така да ускорявате събитията, а да завоювате непристъпното сърце по-бавно?

Козирог

Има само един прост способ да облекчите себе си през следващите няколко седмици от живота си: освободете се от всичко, което не Ви е подвластно и не можете да контролирате. Да, това е лесно да се каже, но е по-трудно да се направи, но веднага щом започнете да полагате усилия, незабавно ще усетите вкуса на свободата. Понякога чувстваото за вина ще възпрепятства забравянето на старите неудачи, лошото отношение и други неприятни драми. Ако се чувствате виновни, задайте си въпрос защо. В миналото да се върнете е невъзможно. Единственият възможен вариант е, да продължавате напред!

Водолей

Днес и през следващите няколко дни е най-добре да си сложите предупредителен знак, тъй като от Вас не трябва да очакват обективност и безористрастност, с които по начало се славите. Позволете на чувствата си да се проявят, но ако действително се грижите за своите близки, предупредете ги от рано, че сте в несвойствено настроение, защото иначе много ще ги разтревожите.

Риби

Денят е свързан с приятни семейни събития, а е възможно и получаването на добри новини от далечни роднини. Наистина, Рибите-родители може и да се пообезпокоят, тъй като има вероятност за децата им неочаквано да възникнат трудности. Запазете миролюбиво настроение и вярвайте в своите потомци: с много от проблемите те ще се справят сами. Днес може да поглезите себе си, а денят обещава изпълнението на някакви отдавнашни желания. Само при общуването с малко познати хора трябва да сте изключително предпазливи – има риск да кажете излишни неща и с това да си навлечете гнева на другите.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

USA news
Horoscope for Friday, March 29: Your phone should not pick up a sign

Pixabay On March 29, Taurus better not pick up their phone. Here is the horoscope from the Lama: Aries During this day you will find a brother in reason. Or a sister. In other words, you will meet a member of the opposite sex who will think and feel the …

USA news
On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name

On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name On March 29, name day is celebrated by everyone who bears the name Marco. Marko is the ancient Hebrew for wrestler. According to the Latin reading, however, the name is translated as masculine. In the reign of Emperor Constantine the …

error: Content is protected !!