fbpx

Неочакван обрат! Връщат Габриела в ареста, изведоха я с белезници от залата

Снимка trafficnews.bg

Римейк на предишната си роля в съда направи днес 21-годишната Габриела Медарова, която разби носа на студентка в нощен клуб в Пловдив преди 10 дни. Точно както и при предишния си арест тя показа, че горчиво се покайва за стореното и през сълзи изслуша обвинението на апелативния прокурор, който поиска тя да бъде задържана под стража, пише trafficnews.bg.

Той разказа пред магистратите, че на момичето ѝ прилошало, отишло в тоалетната с приятеля ѝ, който я придържал. В момента на удара Габриела се опитала да се подпре на вратата на тоалетната кабинка, но залитнала и с отпусната длан ударила Катя в лицето.

Габриела приемала антидепресанти, тъй като страдала от тревожна депресия. Официални данни за употребата на алкохол и наркотици няма, а танцьорката  твърди, че е пила само две глътки за наздравица.

Адвокат Търновалийски заяви, че всяка друга мярка освен подписка би била незаконосъобразна. Според него в показанията на постарадала Катя има несъответствия, тъй като първоначално е заявила, че е видяла ръка с татуси, обаче Габриела нямала татуировки на ръката.

Прокурорът Димитър Махмудиев опонира, че по-леката мярка не върши работа, тъй като момичето вече е освободено под гаранция за друг инцидент.

Габриела вече има една мярка за неотклонение – 5 000 лева гаранция, която й бе наложена след като блъсна 10 коли пред комплекс Оазис. Две седмици след като напусна ареста, танцьорката се забърка в нов скандал.

„Не съм я ударила умишлено. Искам при родителите ми, да се лекувам и да уча“ заяви Габриела, с отработена от предишните инстанции, дикция и изражение.

Този път обаче съдияята не се впечатли от сълзите на момичето и й наложи най- тежката мярка за неотклонение – арест. След като чу решението на съда, Медарова се олюля и се свлече на един от столовете в съда.

Куче без причина не напада

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

USA news
Horoscope for April 25 Thursday: Do not enter the Internet zodiac

Libra should not go online today. Here is the horoscope of the „Llama“. Aries Not a bad day, largely conducive to the fulfillment of your wishes. Doubts are possible in the morning, but there will be no trace of them before lunch. This is a good time to systematically expand …

Блиц Новини
Наско от Б.Т.Р. разкри голяма драма с Ал Бано в „Капките”

кадри Нова телевизия Моментът, в който знаменития италиански певец Ал Бано излезе да пее със своето копие в „Като две капки вода”, ще се запомни като един от най-силните в този сезон на шоуто. В интервю за сутрешния блок на Нова телевизия обаче Наско от Б.Т.Р. разкри, че дуетът между …

error: Content is protected !!