fbpx

Нелек ден: Една зодия ще има „боксов мач“ с противника, а друга трябва да иска помощ

lamqta.com

Овен 
Пoстарайте се да не командвате и да не преправяте онова, което са направили другите хора. Възможни са проблеми в бизнеса заради колективните финансови средства или заради някакво наследство. В любовта избягвайте излишната импулсивност и ината.

Телец
Няма да е лесно днес на Вашия любим човек да обясни някаква истина, която ще му се струва безусловна. Постарайте се да вникнете в нея колкото се може по-рано и по-бързо, за да не дразните хубавия човек, а и да не го доведете до нервен срив, вероятността за което е твърде голяма.

Близнаци
Възможно е, да не Ви пречи, ако смените сегашния си начин на живот с по-сдържан. И времето, и парите, които сте харчили толкова безгрижно, са на границата на привършването, и затова днес е най-подходящото време, да проявите строг консерватизъм. Само че Вие можете да превърнете цялата ситуация в много забавна игра! Поставете си за цел да проверите и да се убедите, колко малко можете да харчите за деня, и колко бързо можете да тичате по задачи. Направо ще се учудите, от получения резултат!…

Рак
За Вашия знак днес най- продуктивното време е началото на деня. Затова с всичко неотложно оптайте да се справите, докато е още рано.След това си направете план, как ще прекарате вечерта и най- вече къде. Не мислете за работата, защото ако оцените „мащаба на бедствието”, няма да сте доволни от свършеното. И не се ядосвайте със свекървата или тъщата – те са необходимо зло…

Лъв
Ако си представите живота си като боксов мач, а противникът – като твърде самонадеян човек, бихте спечелили една съкрушителна голяма победа! Приемете поздравления и по-бързо се отправяйте към своя ъгъл. За да възстановите силите си. Предстои Ви още един рунд! Ще се наложи доста да се постараете, за да не се отвличате със странични неща и да не загубите интерес към ставащото. Възможно е известно време да влагате много сили , за да можете да се докажете, но не трябва да се надявате на скорошен успех. Просто се старайте да не се разконцентрирате.

Дева
Днес ще Ви бъде доста трудно да вземете някакво решение, което ще окаже определено влояние на съдбата, настроението и възможното щастие на Вашия любим човекСамо че Вие и сами знаете за необходимостта за такова решение, и нищо няма да може да направите.

Везни
Вашият любим човек е и Вашия най-добър приятел. А освен него имате и още много, много приятели. Звездите Ви съветват днес да си поиграете с него на котка и мишка – просто така – от ловна страст. След това му се усмихнете и се постарайте да живеете задружно. Това само би ви направило още по-близки.

Скорпион
Постарайте се, да се настроите за положителни емоции, макат че е възможно, да усетите, че губите сили, или пък пристъп на лошо настроение. Вероятни са емоционални трудности в семейството и с тези, които обичате. Показните разходи за удоволствия, могат да предизвикат финансови затруднения.

Стрелец
Ще ви бъде лесно докажете себе си във всичко, което правите, стига да не сте се претоварили през изминалите дни. Всички нестандартни и странни неща ще ви привличат като с магнит. Добър ден за работа с компютри и техника.

Козирог
Може да разчитате на подкрепата на своите близки, която до голяма степен ще облекчи този и без това не лек ден. Ще възникнат не малко проблеми, но всички те може да бъдат решени само в случай, че не решите да действате самосиндикално. Не се стеснявайте да признаете, че сте се отзовали в затруднено положение. Ако скривате това, никой дори няма и да се досети, че имате нужда от помощ. Въобще през този ден може и трябва да говорите с близките за всичко, което Ви тревожи и вълнува. Ще чуете не само добри думи, но и полезни съвети, а и ще почувствате облекчение, споделяйки своите преживявания с добре настроени слушатели.

Водолей
За да решите текущите проблеми през този ден, трябва да ограничите своите емоционални прояви, отреждайки им строго определено място. Голяма роля ще играе готовността Ви да спазвате закона, придържайки се към стандартните норми на поведение, а също и да се съобразявате с правилата, поставени от други хора. Възможни са усложнения при контактите с родителите, деловите съюзници или брачниа партньор. Много вероятно е, да се наложи в нещо да се ограничите – например, да се откажете от някои удобства в собствения си .

Риби
Днешният Ви ден ще бъде тъжен и безрадостен и затова трябва да се подготвите от рано – и не само Вие, а и Вашия любим човек също трябва да се подготви. Нека не се учудва на мълниеносните промени на настроенията и крясъците Ви сегиз-тогиз, а Вие се постарайте да се сдържате.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Майката на Митко от Цалапица: Започвам безмилостна борба!

Снимки ФБ и кадри БТВ Удар след удар понася борбената майка на Митко от Цалапица. Вече 8 месеца тя води ожесточена борба със съдебната система, от която иска единствено справедливи наказания за виновниците причинили смъртта на сина й. Атанаска Бакалова има и широката подкрепа на близки и не толкова хора, …

Hell's kitchen
Никол оцеля, ще готви в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Инфарктна за участниците резервация беше тази в последния епизод на Хелс китчън. Като водещи на двете кухни застанаха двама от най-добре представящите се, а именно Никол и Славейко. Борбата бе ожесточена и двата отбора завършиха на 2 секунди разлика. Според правилата Никол трябваше да напусне състезанието, но …

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

error: Content is protected !!