fbpx

Нека достигне до всеки! Казала го е баба Ванга: Задължително сложи това в дома си против уроки

Баба Ванга доста често често е споделяла кои са онези предмети, които носят късмет, щастие и успех на обитетелите на къщата и апартамента, ако се заредят с положителна енергия.

В думите и съветите си към нуждаещите се от надежда и поглед в бъдещето, петричката пророчица посочвала именно тези материални вещи:

  • Според Ванга “кръглото огледало добре помни„. Ако го има в къщата, то щастието няма да изтече, а ще остане в огледалото.
  • Тя също казвала „Свещите ще помогнат на хората да запазят и поддържат енергията в къщата“.

Тези свещи, направени от восък, притежават наистина чудесна сила.

  • Икона Вие не сте прекалено мързеливи, за да отидете на църква и свещи за здраве и за покой да запалите. Идете в църковния магазин и си изберете икона, която ще се превърне в помощник за цял живот. Можете да обмислите избора си, но най-добре е да погледнете иконите и да изберете тази, която ви носи най-голямата радост”, каза Ванга. Иконата ще бъде вашият верен приятел и в трудна ситуация ще ви утеши, надежда и радост в мъката ще донесе, и вълненията ще успокои. Основното нещо е да се обръщате с цялото си сърце към иконата вместо да я използвате, за да утоли вашите нужди”.
  • Черен камък Голямата пророчица Ванга казва: “За да бъде сънят добър, трябва да си намерите помощник, който да ви пази. Затова ще е полезно да намерите крайпътен черен камък, най-незабележимия. Ако донесете такъв камък в къщата си, никога няма да имате проблемите със съня.”

 

За жената

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Чакърдъкова за борбата за живот: Колко време имам?

Кадри ютуб и снимки ФБ профил Фолклорната певица Николина Чакърдъкова е може би една от най-обичаните и популярни наши певици. Винаги усмихната и лъчезарна зарежда публиката с присъствието и гласа си. Едва ли някой би предположил като я гледа така, че тя е преживяла доста сложни моменти. Николина Чакърдъкова в …

Блиц Новини
Яни от „Фермата“ очаква първороден син

Снимки и кадри инстаграм Феновете на селскостопанското риалити „Фермата“ няма как да не си спомнят Яни от Козлец. Той бе сред най-колоритните и забавни участници в шоуто, пък и грабна голямата награда в трети сезон. След това взе участие и в сезон осем, след края на който му потръгна в …

Hell's kitchen
Никол повиши самочувствието, откакто е сама сред мъжете

Кадри Нова ТВ Бони се оказа най-дразнещата фигура в отбор „златни“, но Никол от противниците им никак не й отстъпва. Особено след като остана сама сред четирима мъже и пребори женската конкуренция, самочувствието й се вдигна до небесата, не че й е липсвало и преди това. На вечерна резервация се …

error: Content is protected !!