fbpx

Невиждано! Бургаският маг Зайн предсказа заглавията на българските вестници месец преди да излязат

www.flagman.bg

Понякога имам ярки сънища и видяното в тях по-късно се сбъдва, разказва той

Нещо невиждано досега у нас сътвори бургаският маг Йордан Янев – Зайн. В началото на септември той бе гост в студиото на радио Фреш и остави на водещия запечатан плик с предсказания. Двамата се уговориха точно след месец отново заедно да отворят плика и да проверят дали те са се сбъднали.

На 1 октомври пликът беше отворен в студиото. Оказа се, че магът е предсказал с абсолютна точност какви ще бъдат на този ден част от заглавията в няколко български вестника.

“Понякога имам ярки сънища, които после стават реалност”, каза Зайн и взе първия лист с предсказанията си. Там той бе написал, че на днешния ден, на 23 стр. на  “Уикенд”, ще има статия за магичната бременност. След това отвори вестника и прочете пред изумения поглед на водещия заглавието: “Кобилкина зачена с магия”.


Магът позна не само съдържанието на статията, но и на коя страница ще бъде публикувана

После дойде ред на в. “Телеграф”. Зайн показа втори лист, на който бе написано: “Принцеса манекенка”, “Парното – три пъти по-скъпо от климатика”, 13 стр. с изрисувани 5 сърца, а най-долу на листа: “Тихо, няма Бог, крещят военни” с нарисувана фигура на човек.
Когато Зайн разгърна най-новия брой на “Телеграф” стана ясно, че преди един месец той абсолютно точно е познал неговото съдържание. “Внучката на царя дебютира като манекенка” бе първото от познатите неща, а водещото заглавие: “Парното – три пъти по-скъпо от климатика” повтаряше предсказанието дума по дума, като магът бе възпроизвел и илюстрацията към материала. В долната част на страницата бе поместена статията: “Мирно! Няма Бог, крещели по Неофит в казармата” със снимка, абсолютно идентична с нарисуваното от Зайн.

Всички се чудеха какво означават петте сърца, нарисувани от мага с посочена стр.13. Когато вестникът бе отгърнат на стр.13, водещото заглавие  бе: “Петима българи получиха нови сърца!”

Зайн позна с невероятна точност и какво съдържа главната страница на “Монитор”. Месец по-рано той бе направил буквално неин макет. Според него в горния ляв ъгъл ще бъде публикуван материалът: “Нашенци дават по 100 000 евро за сафари”, до него ще има снимка на лъв, а отдясно ще има статия със заглавие: “Лъжат българи със застраховки рент-а-кар”. Според мага, на страница 7 ще има текст, който ще съдържа привидно невероятното съчетание “гробница биберони”.

Когато той разлисти новия брой на “Монитор”, се видя, че почти е възпроизвел дума по дума всичко: “Нашенци дават по 100 000 евро за сафари” и “Жилят българи със застраховки рент-а-кар” се оригиналните заглавия във вестника, а между тях наистина има снимка на лъв.

Оказа се, че Зайн е познал дори снимката на първа страница – хора карат лодка на колела с №9 на две места. Скицата на Зайн не само изобразява това, но също на две места има №9.


Предсказанието на Зайн цял месец по-рано. Както се вижда, той не просто познава каква ще е снимката, но и това, че на две места ще е изписан №9

А на 7 стр. водещото заглавие е: “В Августа Траяна полагали стъклени биберони в гроба на децата си.”
Зайн бе предсказал, че в.”Труд” ще публикува статия: “Силвестър Сталоун уби мексиканци”. И точно след месец вестникът написа:”Сталоун убива мексиканци в София”.

Изумен съм, нищо не ми идва на ум да кажа, освен това, че може би ти си главен редактор на всички тези вестници, възкликна водещият.

От началото на октомври Зайн организира най-голямото магично турне, правено някога у нас, което преминава с грандиозен успех!

Клипът с предсказанията можете да видите тук:

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Майката на Митко от Цалапица: Започвам безмилостна борба!

Снимки ФБ и кадри БТВ Удар след удар понася борбената майка на Митко от Цалапица. Вече 8 месеца тя води ожесточена борба със съдебната система, от която иска единствено справедливи наказания за виновниците причинили смъртта на сина й. Атанаска Бакалова има и широката подкрепа на близки и не толкова хора, …

Hell's kitchen
Никол оцеля, ще готви в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Инфарктна за участниците резервация беше тази в последния епизод на Хелс китчън. Като водещи на двете кухни застанаха двама от най-добре представящите се, а именно Никол и Славейко. Борбата бе ожесточена и двата отбора завършиха на 2 секунди разлика. Според правилата Никол трябваше да напусне състезанието, но …

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

error: Content is protected !!