fbpx

Невероятен талант: Внучката на Симеон Втори удари в земята Адел – британците луднаха по Княгина Мафалда

Княгиня Мафалда Преславска е новата Адел. Британските медии полудяха по българската принцеса, която напоследък, освен музикалните сцени щурмува и модните подиуми. Внучката на Симеон Втори е възпитаничка на „Бъркли“ и още в университета преподавателите й предсказваха бляскаво бъдеще. В момента клубовете в Бостън, Лисабон, Ню Йорк и Лондон са готови да се избият, за да си осигурят нейно участие.

Млада княгиня пее соул, инди поп, рок, електро блус и трип-хоп. Мнозина я сравняват с Адел и Лаура Перголизи, а неин продуцент е не друг, а Ян Бартър, който открива и Ейми Уайнхаус, пише столичен ежедневник.

Синята кръв и състоянието на семейството нямат нищо общо с успеха на Мафалда Сесилия.

Родената в Мадрид красавица грабва с глас, а песните й „Run“ и „Goodbyes“ стават хитове в

музикалните канали в интернет и по музикалните телевизии на два континента. Младата принцеса мечтае да оглави музикалната класация „Билборд“ и нищо чудно да успее. Освен това тя е достатъчно популярна, за да я канят за лице на „Вог“, както и на модните дефилета на Майкъл Корс. Чаровницата е известна и с увлечението си по българската култура. Макар да не знае и думичка български език, Мафалда играе хора на инициативи организирани от баща й, пее народни песни.

 

pik.bg

Харесва ми.Хубав и силен глас.Пожелавам и УСПЕХИ

Има хубав глас, но тоя тип песни не стават хит, те са за малка компания.

Съгласна съм. Но мисля,че ако използва правилно това, което Господ ие дал – супер глас и прекрасна визия, то я чака бляскава кариера. Пожелавам и успех.

Kukla prekrasna.IZBII GI.Ti si Nr,1 ZA BULGARIEN.Du bist so wie so bulgarische bkönigin.Wie steen hinter dier.Zori.

КАКВА ПРИНЦЕСА, КАКВА КНЯГИНЯ ?

Интересен тембър, запомнящ се. Хубавица. Желая успех.

Браво на детето! Здраве и успех и пожелавам.

Ами принцеса с кралска кръв,а не някаква шушумига…!!!

Има хубав глас , но песента е скучна и банална !!!

Браво – талантлива е девойката ! Но все пак – тя самата определя ли се като Българка ? Или като българска принцеса ! Всеки има право на свободно самоопределяне.

Интересен тембър , но трябва още малко за да завладее големите подиуми.

Ами една българска принцеса надали трябва да става певица! Да, хубаво пее, но не е аристократична професия.

20 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!