fbpx

На 7 октомври рожден ден има Део! А знаете ли на колко години става?

Деян Геодаров Славчев, по-известен като Део, е български телевизионен водещ. Водил е музикалното предаване „Джубокс“ по БНТ 1, както и „Джубокс: любовни квартири“, „Рекламна пауза“ и „Големите 10“ по същата телевизия. Бил е един от водещите на предаването „Това го знае всяко хлапе“ заедно с Димитър Павлов.

Понастоящем е водещ на „Спорт Тото“ по bTV, като преди това е водещ на излъчваните по БНТ тиражи.

Део е роден на 7 октомври 1975 г. Завършил е руска филология в СУ „Климент Охридски“. Като студент започва да работи като сервитьор, а по-късно става барман. Няколко години се занимава с тази професия.

Печели конкурс за водещи в предаването Джубокс, който се провежда в заведението, където работи. Играе в спектакъла „Кислород“ в „Театър 199“.

През 2004 г. Део се запознава с певицата Лора Караджова (дъщеря на вокала на група Сигнал – Данчо Караджов), с която в края на 2012 г. се разделят.

През 2004 играе главната роля в българския филм Бунтът на L. като част от снимките са в град Балчик.

През 2008 се снима отново във водеща роля на филма „Прогноза“, режисиран от Зорница София. Део побеждава в благотворителното шоу на Нова Телевизия Vip Brother 3 на 10 май 2009 г.Малко по-късно издава свой собствен албум – „Това съм аз“.

Есента на 2011 Део се завръща като водещ на шоу в телевизионния ефир – „X Factor“ по Нова тв.

През пролетта на 2013 г. участва в танцувалното риалити Dancing Stars. Там отпада на полуфинала. След участието си, а и по време на шоуто той се сближава с Елена Добрикова. Малко след това те се разделят, а по-късно се среща с Мариана Станчева, с която имат син, Борислав.

През 2015 година Део става новото лице на предаването, в което се теглят тиражите на Тото 2 и Втори тото шанс.

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Симона между Никол и Митко в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Любовната история между Митко и Симона вълнува и останалите обитатели на общежитието на Хелс китчън. Дори шеф Ангелов подпитва на моменти как вървят нещата между тях. Но Никол е най-близката й приятелка и прави опити да я предпази от разочарование, което евентуално Симона ще изпита след края …

Блиц Новини
Участничка в „Ергенът“ се оплака от нездравословни условия

Снимки профил инстаграм Дамите в романтичното шоу „Ергенът“ окапват една по една. Много момичета са вече извън формата и разказват за впечатленията и преживяванията си от престоя вътре. Оказа се, че любовта не е единственото, което ги придружава в ежедневието. Явно храненето не им се е отразило добре. Една от …

Блиц Новини
Синдикатите: Риск от бедност грози над 30% от българите

Кадри Нова ТВ Хората в риск от бедност и социално изключване са над 30% в България. Голяма част от тях не могат да отопляват жилищата си пълноценно – избират дали да живеят на топло, или да се хранят нормално. Това коментира в новините на Нова ТВ главният икономист на КНСБ …

error: Content is protected !!