fbpx

Начинът, по който държите телефона, разкрива неподозирани черти от характера ви

В интернет гъмжи от различни тестове, с които можете да разкриете неподозирани черти от характера си. Едни от тях наистина са верни,  други не съвсем, а трети нямат нищо общо с действителността, пише jenata.blitz.bg.

Днес сме ви подготвили един наистина страхотен тест. Няма да се наложи да отговаряте на дълги и скучни въпроси, просто трябва да обърнете внимание на това как държите мобилния си телефон, когато преглеждате социалните мрежи или пък пишете съобщения.

Държите телефона с една ръка, а текста набирате с палеца

Фактът, че държите смартфона си с една ръка, е доказателство за вашата многофункционалност. Умеете да се организирате навреме, винаги знаете от какво имате нужда и никога не губите енергия за глупости. В работата си обичате да поемате рискове – нещо, което не може да се каже за личния ви живот.

Вие сте умерено приказлива и не бързате да се разкривате пред хората. Отнасяте се много сериозно към избора на партньор.

Държите телефона с две ръце, а текста въвеждате с палеца 

Това показва, че постоянно се нуждаете от подкрепата на приятелите и близките си. Не обичате много да говорите за чувства. Това може да накара партньора ви да реши, че сте охладняла към него.

Надарена сте с уникална проницателност и никой не може да ви измами. Освен това много добре разбирате чувствата и емоциите на хората около вас. Не сте ли се замисляла да работите като психолог?

Държите телефона с двете ръце, а текста въвеждате с палците на лявата и дясната ръка 

Обичате да се притеснявате за всичко и изключително много се нуждаете от човек, който да ви подкрепя в най-трудните моменти. Умеете да се адаптирате към всяка ситуация. Когато попаднете на купон, се раздавате на макс, но когато сте на работно съвещание, сте най-сериозния човек на света.

Всичко това обаче се изпарява, когато видите човека, когото харесвате. Ако успеете да привлечете вниманието му, той ще разбере какво е спечелил.

Държите телефона в едната си ръка, а текста набирате с показалеца на другата  

Обичате тишината и спокойствието. Въпреки това предпочитате спонтанните срещи и ситуации, тъй като подобни неща ви зареждат с енергия. А когато такива липсват, сте готова да ги организирате сама.

Вие сте много срамежлива и това оказва огромно влияние върху личния ви живот. Но когато човек успее да пробие през външната ви студенина и недостъпност, ще разбере какъв невероятен човек сте всъщност.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Ники Кънчев: Жена ми заплаши, че ще ме остави на улицата

Кадри: бТВ Водещият на „Стани богат“ Ники Кънчев започна по необичаен начин телевизионната игра тази вечер. Той определи себе си като мислител и разкри какво му е заръчала неговата половинка. „Жена ми днес ме изпрати с думите: Не се прибирай, ако не дадеш най-после тези 100 000 лева на някой …

USA news
Do not dye Easter eggs this color

Easter is coming – that means it’s time to think about dyeing eggs. Traditionally, the best colors are red, burgundy and orange. Church does not forbid painting one of the main symbols of Easter in other colors, but it is better to avoid using dark shades. What colors are eggs …

Блиц Новини
Симона между Никол и Митко в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Любовната история между Митко и Симона вълнува и останалите обитатели на общежитието на Хелс китчън. Дори шеф Ангелов подпитва на моменти как вървят нещата между тях. Но Никол е най-близката й приятелка и прави опити да я предпази от разочарование, което евентуално Симона ще изпита след края …

error: Content is protected !!